مواد لازم

مواد لازم و آموزش کوکو جو پرک خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

طرز تهیه کوکوی جو پرک

کوکوی جو پرک یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با مواد متفاوتی درست می‌شود. اگر می‌خواهید این غذا را تهیه کنید، در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
جو پرک ۱ پیمانه
سیب زمینی ۱ عدد بزرگ
پیاز ۱ عدد بزرگ
سیر ۳ حبه
شوید خشک ۱ قاشق چایخوری
پاپریکا ½ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد درشت
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت کوکوی جو پرک

مرحله اول

برای تهیه کوکوی جو خوشمزه، ابتدا جو پرک را در یک کاسه آب به مدت ۳۰ دقیقه خیس می‌کنیم تا نرم شود. سپس آب اضافی آن را خالی کرده و جو را در یک کاسه مناسب می‌ریزیم. بعد پیاز را رنده می‌کنیم.

مرحله دوم

حالا آب اضافی پیاز را خارج کرده و آن را به کاسه حاوی جو پرک اضافه می‌کنیم. سپس سیب زمینی را نیز رنده کرده و بعد از گرفتن آب اضافی‌اش، آن را به همراه شوید خشک و سیر رنده شده به کاسه می‌افزاییم.

مرحله سوم

در این مرحله تخم‌مرغ، پاپریکا، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به کاسه اضافه کرده و همه مواد را خوب مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود. اگر مایه کوکو خیلی شل بود، می‌توانیم کمی آرد سفید یا آرد نخودچی اضافه کنیم.

مرحله چهارم

بعد یک تابه مناسب را روی حرارت می‌گذاریم و مقداری روغن مایع به آن اضافه می‌کنیم. صبر می‌کنیم تا روغن داغ شود. سپس مایه کوکو را به صورت یکجا در تابه می‌گذاریم یا آن را به شکل کتلت در دست‌هایمان شکل می‌دهیم و داخل تابه می‌چینیم.

مرحله پنجم

حالا باید صبر کنیم تا یک طرف کوکو به خوبی سرخ شود. بعد از اینکه سمت زیرین آن سرخ شد، به آرامی کوکو را برمی‌گردانیم تا سمت دیگرش هم سرخ شود. در نهایت کوکوی جو پرک را داغ داغ با نان سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا