مواد لازم و آموزش کوکو ذرت خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش کوکو ذرت
کوکوی ذرت یکی از کوکوهای خوشمزه و آسان ایرانی است که به سرعت آماده میشود. برای یادگیری این دستور پخت ساده، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ذرت | ۲ پیمانه |
آرد سفید | ۱ و ½ پیمانه |
پنیر پیتزا | ½ پیمانه |
پیازچه | یک سوم پیمانه |
شیر | ½ پیمانه |
تخم مرغ | ۲ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
روغن و پاپریکا | به مقدار کافی |
دستور پخت کوکو ذرت
مخلوط مواد اولیه کوکو
ابتدا آرد را در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس پیازچه را خرد کرده و به همراه شیر به کاسه اضافه کنید. حالا پنیر پیتزا، تخممرغ و مقدار کمی نمک، فلفل و پاپریکا را به مخلوط اضافه کنید.
افزودن ذرت
در این مرحله، ذرت را اضافه کنید. میتوانید از ذرت کنسروی استفاده کنید یا ذرت تازه را بپزید و بعد به مخلوط اضافه کنید. حالا همه مواد را به خوبی مخلوط کنید.
قرار دادن تابه روی حرارت
بعد از اینکه مواد کوکو را خوب مخلوط کردید، یک تابه را روی حرارت قرار دهید و کمی روغن داخل آن بریزید. صبر کنید تا روغن داغ شود. سپس با قاشق از مخلوط کوکو برداشته و در روغن بریزید.
سرخ کردن
چون مایه کوکو کمی شل است، نمیتوانید آن را با دست درست کنید. بنابراین از قاشق برای ریختن آن در تابه استفاده کنید. وقتی که مایه را در تابه ریختید، صبر کنید تا اطراف آن طلایی شود.
سرو
سپس کوکوها را برگردانید تا سمت دیگر هم سرخ شود. بعد از اینکه کوکوها سرخ شدند، آنها را روی دستمال حولهای قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. سپس در ظرف مورد نظر بگذارید و با نان خانگی تازه سرو کنید.