مواد لازم

مواد لازم و آموزش کوکو رشته ای خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش کوکو رشته ای

کوکو رشته‌ای یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و ساده است که با سیب‌زمینی تهیه می‌شود. در ادامه، با ما همراه باشید تا این آموزش آشپزی را به سادگی یاد بگیرید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب‌زمینی ۲ عدد بزرگ
آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری
تخم‌مرغ ۳ عدد
جعفری ۱ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا (اختیاری) ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت کوکو رشته‌ای

آماده سازی سیب زمینی

ابتدا سیب‌زمینی‌ها را بشویید و سپس به صورت رشته‌ای خرد کنید. اگر وسیله رشته کن دارید، می‌توانید خیلی راحت این کار را انجام دهید. در غیر این صورت، می‌توانید از رنده درشت استفاده کنید.

افزودن ادویه

حالا یک کاسه بزرگ انتخاب کنید و تخم‌مرغ‌ها را به آن اضافه کنید. سپس یک چهارم لیوان آب به همراه نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به کاسه اضافه کنید و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.

افزودن آرد

اکنون آرد را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد یکدست شوند. در انتها، سیب‌زمینی‌های رشته‌ای و پنیر پیتزا و همچنین جعفری خرد شده را به مخلوط اضافه کنید و همه را با هم هم بزنید تا مایه کوکو آماده شود.

سرخ کردن

اگر مایه کوکو خیلی شل بود، کمی آرد اضافه کنید. البته مایه کوکو باید کمی شل باشد، ولی اگر خیلی آبکی شد، بهتر است کمی آرد بیشتر بزنید. حالا مقداری روغن در یک تابه مناسب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.

سرو

زمانی که روغن داغ شد، می‌توانید مایه کوکو را به صورت کامل یا به تکه‌های کوچکتر سرخ کنید. بعد از سرخ کردن کوکوها، آن‌ها را با نان و سس دلخواه سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا