مواد لازم و آموزش کوکو سبزی با آرد برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش کوکو سبزی با آرد
کوکو یکی از غذاهای محبوب است که از ترکیب سبزیجات و تخم مرغ درست میشود. کوکو سبزی یکی از خوشمزهترین نوعهای آن است که معمولا در خانهها تهیه میشود. در این نوع کوکو، از سبزیهای خرد شده به همراه زرشک و گردو استفاده میشود. چون کوکو سبزی مقدار زیادی روغن جذب میکند، بهتر است برای سالمتر شدن آن از روغنهای گیاهی مفید مثل روغن زیتون یا کنجد استفاده کنیم. کوکو سبزی به صورت یکپارچه در تابه پخته میشود و سپس برش داده میشود. این غذا را میتوان در ظرفهای مخصوص کوکو یا نیمرو درست کرد و به عنوان پیشغذا یا در کنار غذای اصلی برای مهمانیها سرو کرد. برای یادگیری طرز تهیه کوکو سبزی با آرد، ادامه متن را بخوانید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سبزی کوکو | ۴۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۵ عدد |
آرد سوخاری | ۱ قاشق غذاخوری |
زرشک | ۲ قاشق غذاخوری |
گردوی خرد شده | ۲ قاشق غذاخوری |
پیاز رنده شده | ۱ عدد |
سیر له شده | ۴ حبه |
زردچوبه و ادویه کاری | به مقدار لازم |
فلفل سیاه و نمک | به میزان لازم |
آموزش کوکو سبزی با آرد
مرحله اول
برای تهیه این کوکو، ابتدا ۴۰۰ گرم سبزی کوکو لازم داریم. این مقدار شامل ۲۰۰ گرم تره، ۱۰۰ گرم جعفری، ۵۰ گرم گشنیز و ۵۰ گرم شوید است. برای تهیه کوکو سبزی، یک کاسه بزرگ برمیداریم و تخممرغها را داخل آن میشکنیم.
مرحله دوم
سپس با یک چنگال یا همزن دستی آنها را مخلوط میکنیم تا هیچ تکهای باقی نماند. در یک کاسه دیگر سبزی کوکو، گردو خرد شده، زرشک، پیاز، سیر، ادویه کاری و زردچوبه را به هم اضافه میکنیم و همه را مخلوط میکنیم تا یکدست شود. بعد از آن، آرد را اضافه میکنیم.
مرحله سوم
با همزن دستی یا چنگال آن را میزنیم تا خوب ترکیب شود. سپس یک تابه را روی حرارت متوسط قرار میدهیم و مقداری روغن در آن میریزیم. روغن را کمکم اضافه میکنیم چون کوکو خیلی سریع جذب روغن میشود و ممکن است خیلی چرب شود.
مرحله چهارم
اجازه میدهیم تا روغن داغ شود. وقتی روغن داغ شد، تخممرغهای زده شده را به مخلوط سبزی اضافه کرده و خوب هم میزنیم. مزهی آن را چک میکنیم و اگر نمک کافی بود، حرارت را بالا میبریم و مخلوط کوکو را به تابه میریزیم.
مرحله پنجم
حرارت باید به گونهای باشد که اطراف کوکو سریعاً سرخ شود.
“““html
سرخ شدن کند وگرنه تخم مرغ ها ته نشین و کف کوکو می بندد. بعد از حدود ۳ الی ۴ دقیقه، شعله را کم کرده و درب تابه را می بندیم تا یک طرف کوکو به خوبی بپزد.
مرحله ششم
در این مرحله وقتی دور تا دور کوکو طلایی شد، کوکو را به آرامی برمی گردانیم. برای اینکه طرف دیگر کوکو هم خوب سرخ شود، از دور تا دور کمی روغن اضافه می کنیم و این بار درب تابه را نمی بندیم.
مرحله هفتم
وقتی که هر دو طرف کوکو خوب برشته شد، آن را از تابه خارج کرده و برش می زنیم. می توانیم کوکو را با زرشک سرخ شده و گردو تزیین کنیم. همچنین برای دور چین آن می توانیم از ماست چکیده استفاده کنیم. این غذا را می توانیم همراه با نان یا بعضی اوقات با برنج سرو کنیم.