مواد لازم و آموزش کوکو سویا خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش کوکو سویا
کوکو سویا یکی از خوشمزهترین و سادهترین کوکوهای ایرانی است که به سرعت آماده میشود. برای دیدن نحوه تهیه این غذای رژیمی، با وبسایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سویا | ۲۵۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد درشت |
سیب زمینی | ۱ عدد بزرگ |
تخم مرغ | ۳ عدد |
جعفری | ۵۰ گرم |
قارچ | ۴ عدد متوسط |
آرد سفید | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
روغن و زردچوبه | به مقدار کافی |
دستور پخت کوکو سویا
آماده سازی سویا
ابتدا باید سویا را خیس کنیم. برای این کار، سویا را در یک کاسه میریزیم و به اندازه کافی آب به آن اضافه میکنیم تا روی سویاها را بپوشاند. سپس کاسه را به مدت ۳۰ دقیقه کنار میگذاریم تا سویا نرم شود.
آبپز کردن سیب زمینی
در این مرحله، سیب زمینی را به صورت آبپز میپزیم، پوست آن را میگیریم و رنده میکنیم و داخل یک کاسه بزرگ میریزیم. جعفری را ریز خرد میکنیم و به مخلوط اضافه میکنیم. همچنین پیاز را رنده کرده و آب آن را گرفته و به مخلوط میافزاییم.
تفت دادن قارچ ها
قارچها را ریز خرد کرده و بدون روغن کمی تفت میدهیم تا آب اضافی آنها بخار شود. سپس آنها را به مواد دیگر اضافه میکنیم. بعد از ۳۰ دقیقه سویا را آبکشی کرده و به مخلوط اضافه میکنیم.
مخلوط مواد کوکو
حالا تخم مرغها را در یک کاسه دیگر میشکنیم و آرد، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم تا مواد یکدست شوند. سپس این مخلوط را به کاسه حاوی سویا اضافه میکنیم.
سرخ کردن
مواد را خوب ترکیب میکنیم تا کاملا مخلوط شوند. سپس در یک تابه، مقداری روغن ریخته و آن را روی حرارت میگذاریم تا داغ شود. حالا کوکوها را با دست شکل داده و در روغن داغ سرخ میکنیم.
سرو
بعد از اینکه یک سمت کوکوها سرخ شد، آنها را برمیگردانیم تا سمت دیگرشان هم سرخ شود. در نهایت، کوکوها را در ظرف سرو میچینیم و آنها را به همراه گوجه فرنگی و خیار شور خرد شده و نان لواش تازه سرو میکنیم.