مواد لازم

مواد لازم و آموزش کوکو سیب زمینی با سبزی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کوکو سیب زمینی با سبزی

کوکو سیب زمینی با سبزی یکی از غذاهای خوشمزه و ساده ایرانی است که با دستورها و مواد مختلف تهیه می‌شود. این غذا با ترکیب سیب زمینی و سبزیجات معطر تهیه می‌شود و به خاطر سبزیجات خوشمزه، طعمی لذیذ دارد. شما می‌توانید از سبزی‌های محلی و کوهی برای طعم بهتر استفاده کنید. مثلاً در شمال ایران می‌توانید از خالواش و چوچاق استفاده کنید یا در مناطق کوهستانی از پیازچه و پونه کوهی کمک بگیرید. برای یادگیری این دستور پخت خوشمزه، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای 2 نفر
سیب زمینی 2 عدد متوسط
تخم مرغ 2 عدد
سبزی معطر 200 گرم
پیاز 1 عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت کوکو سیب زمینی با سبزی

مرحله اول

برای تهیه کوکو سیب زمینی خوشمزه، اول سیب زمینی‌ها را بشویید و دو پیمانه آب به آن اضافه کنید. سپس قابلمه را روی حرارت بالا بگذارید تا آب زودتر به جوش بیاید.

مرحله دوم

وقتی سیب زمینی‌ها پخته شدند، آن‌ها را رنده کنید و در یک کاسه بریزید. سپس پیاز را با رنده متوسط رنده کنید و بعد از اینکه آبش را گرفتید، به کاسه سیب زمینی اضافه کنید.

مرحله سوم

در این مرحله تخم‌مرغ‌ها را به همراه مقدار کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه در یک کاسه مخلوط کنید و به مخلوط سیب زمینی اضافه کنید. توجه کنید که سیب زمینی‌ها باید کاملاً خنک باشند.

مرحله چهارم

حالا سبزی معطر را ریز خرد کنید. می‌توانید از سبزیجات محلی و کوهی مانند گشنیز، نعنا و جعفری استفاده کنید.

مرحله پنجم

سبزی خرد شده را به مخلوط اضافه کنید و همه مواد را خوب ترکیب کنید. اگر مایه کوکو خیلی شل بود، می‌توانید یک قاشق غذاخوری آرد سوخاری اضافه کنید.

مرحله ششم

روی کاسه را با سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم‌ها با هم ترکیب شوند. بعد از یک ساعت، کاسه را از یخچال خارج کنید.

مرحله هفتم

یک تابه مناسب را بر روی حرارت ملایم گذاشته و کمی روغن اضافه کنید. سپس مقداری از مایه کوکو را بردارید و آن را با دست به شکل گرد یا بیضی شکل درآورده و در روغن بگذارید.

مرحله هشتم

در این مرحله اجازه دهید کوکوها به مدت 3 تا 6 دقیقه سرخ شوند تا زیرشان طلایی شود. سپس به آرامی کوکوها را برگردانید تا طرف دیگرشان نیز سرخ شود.

مرحله نهم

زمانی که دو طرف کوکوها طلایی شد، آن‌ها را از تابه خارج کرده و روی دستمال حوله‌ای قرار دهید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود. در پایان، کوکوهای خوشمزه را با نان داغ سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا