مواد لازم

مواد لازم و آموزش کوکو سیب زمینی با نان تست برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کوکو سیب زمینی با نان تست

کوکو سیب زمینی با نان تست یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که می‌توان به روش‌های مختلف آن را درست کرد. این کوکو را می‌توان هم به عنوان یک وعده‌ی ساده برای شام یا ناهار آماده کرد و هم به صورت شکیل‌تر برای پیش‌غذا در مهمانی‌ها استفاده کرد. اگر بخواهیم تجربه‌ی بهتری داشته باشیم، می‌توانیم آن را با انواع سبزیجات ترکیب کنیم. همچنین اگر کمی خلاقیت به خرج دهیم، می‌توانیم با استفاده از کاترهای طرح‌دار، ظاهر این کوکو را زیباتر کنیم. برای مشاهده آموزش کامل این غذا، با سایت آموزشی و فرهنگی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
سیب زمینی 4 عدد متوسط
پیاز 1 عدد بزرگ
تخم مرغ 3 عدد کوچک
نان تست 8 عدد
آرد سوخاری ریز 1 قاشق غذاخوری
شوید خشک 1 قاشق چایخوری
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور کوکو سیب زمینی با نان تست

مرحله اول

برای درست کردن کوکو سیب زمینی با نان تست، ابتدا باید سیب‌زمینی‌ها را همراه با ۲ پیمانه آب و کمی نمک داخل یک قابلمه بریزیم. سپس قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می‌دهیم تا سیب‌زمینی‌ها خوب پخته شوند.

مرحله دوم

سپس سیب‌زمینی‌ها را چند دقیقه کنار می‌گذاریم یا برای سریع‌تر شدن کار، زیر آب سرد می‌گیریم تا خنک شوند. بعد از آن پوست سیب‌زمینی‌ها را به آرامی جدا می‌کنیم. حالا سیب‌زمینی‌ها را با رنده درشت رنده کرده و در یک کاسه مناسب می‌ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله، پیاز را با رنده ریز رنده می‌کنیم و آب اضافی آن را کامل می‌گیریم. پیاز رنده شده را به همراه آرد سوخاری ریز و مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زعفران دم کرده به کاسه اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

حالا تخم‌مرغ‌ها را درون یک کاسه دیگر می‌شکنیم و بعد از ترکیب کردن، آن‌ها را به همراه شوید خشک به مخلوط اضافه می‌کنیم. سپس تمامی مواد کوکو را خوب هم می‌زنیم تا کاملاً یکدست و منسجم شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله، روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا مواد کمی استراحت کنند. سپس وسط نان …

ما نان های تست را به شکل دایره یا مربع با استفاده از یک کارد برش می زنیم و کنار می گذاریم.

مرحله ششم

برای اینکه کوکو ظاهری زیباتر داشته باشد، می توانیم وسط نان های تست را با قالب‌های شکل‌دار برش بزنیم. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و کمی روغن به آن اضافه می‌کنیم. بعد از این که روغن گرم شد، نان‌های تست را درون تابه می‌چینیم.

مرحله هفتم

در این مرحله مایه کوکو را با قاشق در وسط نان‌های تست می‌ریزیم و چند دقیقه منتظر می‌مانیم تا یک سمت کوکوها به خوبی سرخ شود. سپس به آرامی کوکوها را برمی‌گردانیم تا سمت دیگر آن‌ها هم به خوبی سرخ شود.

مرحله هشتم

وقتی که هر دو سمت کوکوها به خوبی سرخ شد، آن‌ها را روی یک دستمال حوله ای می‌چینیم تا روغن اضافی‌شان کاملاً گرفته شود. در نهایت کوکوها را در ظرف مورد نظر خود می‌چینیم و به همراه سس دلخواه سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا