مواد لازم

مواد لازم و آموزش کوکو سیب زمینی خام برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کوکو سیب زمینی خام

کوکو سیب زمینی خام یکی از کوکوهای ساده و خوشمزه ایرانی است که خیلی سریع آماده می‌شود. بر خلاف کوکوی سیب زمینی معمولی، در این دستور سیب زمینی‌ها را پخته نمی‌کنیم. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله این کوکو، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی ۴ عدد متوسط
تخم مرغ ۳ عدد
پیاز ۱ عدد بزرگ
زعفران ۱ قاشق غذاخوری
آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری
جعفری و گشنیز ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
زردچوبه و روغن به اندازه کافی

آموزش کوکو سیب زمینی خام

مرحله اول

ابتدا سیب زمینی‌ها را خوب می‌شوییم و پوست می‌گیریم. سپس آن‌ها را با رنده درشت رنده می‌کنیم و در یک صافی می‌ریزیم تا آب اضافی آن‌ها گرفته شود. پیاز را هم پوست می‌گیریم، می‌شوییم و رنده ریز می‌کنیم و آب آن را نیز کاملاً می‌گیریم.

مرحله دوم

حالا رنده‌کرده‌های سیب زمینی را در یک کاسه می‌ریزیم. تخم‌مرغ‌ها را در یک ظرف جداگانه می‌شکنیم تا از سالم بودن آن‌ها مطمئن شویم و بعد به کاسه اضافه می‌کنیم. همه‌ی مواد را خوب هم می‌زنیم و کمی زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و زعفران به آن می‌زنیم.

مرحله سوم

پس از هم زدن، این مخلوط را به کاسه‌ای که سیب زمینی و پیاز در آن است اضافه می‌کنیم و کمی جعفری و گشنیز هم به ترکیب اضافه می‌کنیم. حالا همه‌ی مواد را خوب مخلوط می‌کنیم. سپس تابه‌ای را روی حرارت پایین می‌گذاریم و کمی روغن در آن می‌ریزیم.

مرحله چهارم

منتظر می‌مانیم تا روغن داغ شود. سپس تمام مخلوط کوکو را یکباره در تابه می‌ریزیم و با قاشق آن را به طور یکنواخت در سطح تابه پخش می‌کنیم و با پشت قاشق، سطح آن را صاف می‌کنیم. در این مرحله می‌توانیم درب تابه را بگذاریم تا کوکو به خوبی سرخ شود. همچنین می‌توانید مخلوط کوکو را با قاشق نیز به صورت دانه دانه در تابه بریزید.

مرحله پنجم

اگر مخلوط کوکو را به صورت دانه دانه در تابه قرار دادید، پس از سرخ شدن یک طرف، با قاشق آن‌ها را برمی‌گردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود. اما اگر تمام مایه را یک‌جا ریختید، می‌توانید آن را به دو نیم تقسیم کنید و با کفگیر یا قاشق برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.

مرحله ششم

توجه داشته باشید که بعد از سرخ شدن کوکوها، آن‌ها را روی هم در یک بشقاب قرار ندهید، چون این کار باعث می‌شود که کوکوها حالت خمیری و نرمی پیدا کنند. کوکوها را پس از سرخ شدن در ظرف سرو قرار می‌دهیم و آن را با گوجه فرنگی، خیارشور و نان تازه سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا