مواد لازم

مواد لازم و آموزش کوکو سیب زمینی شکم پر برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کوکو سیب زمینی شکم پر

کوکو یکی از غذاهای محبوب است که از ترکیب سبزیجات مختلف و تخم‌مرغ درست می‌شود. کوکو سیب زمینی شکم پر با استفاده از سیب‌زمینی پخته و تخم‌مرغ تهیه می‌شود و داخل آن با گوشت چرخ‌کرده سرخ شده پر می‌شود. می‌توانید از هر نوع گوشتی یا سبزیجات سرخ‌شده به عنوان مواد میانی استفاده کنید. این غذا ظاهری شیک و مجلسی دارد و در عین حال بسیار خوشمزه است. می‌توان آن را به عنوان پیش‌غذا در مهمانی‌ها یا جشن‌های تولد تهیه کرد. تهیه آن خیلی راحت است و به‌سرعت می‌توانید تنوعی به غذای خود بدهید. برای یادگیری چگونگی تهیه کوکو سیب‌زمینی شکم‌پر، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۱۵ عدد
سیب زمینی ۴ عدد بزرگ یا ۶ عدد متوسط
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
پودر سیر و پودر فلفل به مقدار لازم
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
جعفری خرد شده ۲ قاشق غذا خوری
پودر سوخاری ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
پودر سیر و آویشن به مقدار لازم

آموزش کوکو سیب زمینی شکم پر

مرحله اول

برای تهیه کوکو سیب‌زمینی خوشمزه با شکم پر، ابتدا سیب‌زمینی‌ها را بشویید و در یک قابلمه بریزید. سپس روی آن‌ها آب بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آب پخته شود. در این زمان، می‌توانید مواد میانی کوکو را تهیه کنید.

مرحله دوم

برای تهیه مواد میانی، پیاز را بشویید و پوست آن را بکنید. سپس پیاز را به صورت خلالی خرد کنید. یک تابه را با کمی روغن روی حرارت بگذارید تا داغ شود و پیازها را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود.

مرحله سوم

وقتی پیازها طلایی شدند، کمی زردچوبه و فلفل و پودر سیر و فلفل دلمه‌ای بزنید و تفت دهید. سپس گوشت چرخ‌کرده را به تابه اضافه کنید و تفت دهید. بعد از اینکه رنگ گوشت عوض شد، نمک و رب گوجه‌فرنگی را هم اضافه کنید.

مرحله چهارم

سپس به خوب تفت دادن ادامه دهید تا رب رنگ بگیرد. بعد از آن، مخلوط را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود. وقتی سیب‌زمینی‌ها پخته شدند، آب آن‌ها را خالی کنید. سپس وقتی کمی خنک شدند، پوست کنده و رنده کنید.

“`مرحله پنجم

سیب زمینی را که رنده کرده‌ایم در یک کاسه می‌ریزیم. سپس تخم‌مرغ‌ها را درون آن می‌شکنیم و همه چیز را خوب هم می‌زنیم. حالا پودر سوخاری، جعفری خرد شده، نمک، فلفل، پودر سیر و آویشن را به مخلوط اضافه می‌کنیم و خیلی خوب هم می‌زنیم تا یک خمیر یکنواخت به دست بیاید.

مرحله ششم

در این مرحله یک کاسه آب کنار خود می‌گذاریم. کمی از خمیر سیب‌زمینی را برداشته و کمی آن را شکل می‌دهیم. سپس کمی از مواد گوشتی را روی سیب‌زمینی می‌ریزیم و دوباره کمی از خمیر سیب‌زمینی را روی آن می‌گذاریم. دور کوکو را صاف می‌کنیم تا شکل آن یکدست شود.

مرحله هفتم

در این مرحله یک تابه را با کمی روغن روی حرارت قرار می‌دهیم تا داغ شود. سپس کوکوها را در تابه سرخ می‌کنیم. وقتی یک طرف سیب‌زمینی‌ها پخته شد، آن‌ها را برمی‌گردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود. بعد آن‌ها را در یک ظرف مناسب می‌گذاریم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا