مواد لازم

مواد لازم و آموزش کوکو سیب زمینی قاشقی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کوکو سیب زمینی قاشقی

کوکو سیب زمینی قاشقی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که می‌توان آن را با دستورهای مختلف تهیه کرد. این کوکو به خاطر بافت نرم و پف‌دارش بعضی اوقات به نام کوکو سیب زمینی پفکی هم شناخته می‌شود. علاوه بر اینکه می‌توان آن را به عنوان یک وعده غذایی کامل سرو کرد، می‌توان آن را به عنوان پیش‌غذا نیز استفاده نمود. به دلیل بافت نرم و شبیه به فرنی مایه این کوکو، باید آن را با قاشق درون تابه بریزیم و سرخ کنیم؛ به همین خاطر این کوکو به نام کوکوی سیب زمینی قاشقی معروف شده است. شکل آن شبیه به پنکیک است و بهتر است با تابه تک‌نفره درست شود. برای یادگیری تهیه این غذا، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
سیب زمینی 4 عدد متوسط
کره 1 قاشق غذاخوری
جعفری 1 دسته کوچک
سیر 1 حبه
پیاز 1 عدد متوسط
تخم مرغ 2 تا 3 عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
دارچین و فلفل قرمز به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت کوکو سیب زمینی قاشقی

مرحله اول

برای تهیه کوکو سیب زمینی پفکی به روش قاشقی، ابتدا سیب‌زمینی‌ها را به همراه ۲ لیوان آب در یک قابلمه مناسب می‌ریزیم. سپس قابلمه را روی حرارت متوسط می‌گذاریم تا سیب‌زمینی‌ها به خوبی پخته شوند.

مرحله دوم

پس از پختن سیب‌زمینی‌ها، قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم و اجازه می‌دهیم سیب‌زمینی‌ها کمی خنک شوند. بعد از آن پوست سیب‌زمینی‌ها را جدا کرده و آنها را در یک کاسه مناسب می‌ریزیم.

مرحله سوم

اکنون باید سیب‌زمینی‌ها را با استفاده از گوشتکوب کاملاً له کنیم تا به شکل یک پوره صاف درآید. وقتی که سیب‌زمینی‌ها هنوز گرم هستند، کره را به آنها اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم تا کره به طور کامل ذوب شود.

مرحله چهارم

در این مرحله، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، فلفل قرمز و دارچین را به مقدار دلخواه به کاسه حاوی سیب‌زمینی اضافه می‌کنیم. سپس جعفری را به صورت ریز خرد کرده و به مخلوط اضافه می‌نماییم.

مرحله پنجم

حالا سیر و پیاز را رنده می‌کنیم و با فشار دادن دست، آب اضافی آنها را می‌گیریم. سپس مخلوط سیر و پیاز رنده شده را به کاسه محتوی سیب‌زمینی اضافه کرده و…

“““html

سپس مواد را مخلوط می‌کنیم تا کاملاً یکدست شوند.

مرحله ششم

در این مرحله تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی اضافه می‌کنیم و با همزن برقی یا دستی مواد را مخلوط می‌کنیم تا همه چیز خوب ترکیب شود. باید به گونه‌ای تخم‌مرغ اضافه کنیم که مایه کوکو کمی غلیظ‌تر از فرنی باشد.

مرحله هفتم

حالا یک تابه مناسب روی حرارت می‌گذاریم و مقداری روغن به آن اضافه می‌کنیم. سپس با قاشق مقداری از مایه کوکو را برمی‌داریم و داخل تابه می‌ریزیم. می‌گذاریم کوکوها به خوبی سرخ شوند.

مرحله هشتم

بعد از اینکه یک سمت کوکوها سرخ شد، آنها را برمی‌گردانیم تا سمت دیگرشان هم سرخ شود. اگر می‌خواهیم کوکوها یکدست و هم اندازه باشند، می‌توانیم از تابه تک‌نفره استفاده کنیم.

مرحله نهم

البته اگر تابه تک‌نفره نداریم، می‌توانیم به جای آن از قالب‌های فلزی هم استفاده کنیم. در پایان کوکوها را در ظرف مورد نظرمان می‌چینیم و به همراه خیارشور، کاهو، گوجه‌فرنگی و نان تازه سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

مواد لازم و آموزش کوکو سیب زمینی قاشقی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا