مواد لازم و آموزش کوکو سیب زمینی و پیازچه برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش کوکو سیب زمینی و پیازچه
کوکو یکی از غذاهای معروف است که از ترکیب سبزیجات مختلف و تخم مرغ درست میشود. کوکو سیب زمینی و پیازچه، با استفاده از سیب زمینی و پیازچه تهیه میشود. این غذا ساده و خوشمزه است و به دلیل وجود پیازچه، خواص زیادی دارد. در کنار کوکو، یک سس گوجه فرنگی نیز آموزش داده میشود که طعم بسیار خوبی به کوکو میدهد. این غذا میتواند به عنوان پیش غذا در مهمانیها یا تولدها تهیه شود. پختن آن آسان است و به سرعت تنوعی به غذاها میدهد. برای یادگیری کامل طرز تهیه کوکو سیب زمینی و پیازچه، با ما در سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی | ۴ عدد |
پیازچه | ۳ ساقه |
تخم مرغ | ۱ عدد کوچک |
جعفری ساطوری شده | ۲ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
زرد چوبه | به مقدار لازم |
آرد سفید یا آرد سوخاری | ۲ تا ۴ قاشق غذا خوری |
مواد لازم برای سس | |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
پیاز متوسط | ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
زردچوبه و پودر سیر و آویشن | به مقدار لازم |
آموزش کوکو سیب زمینی و پیازچه
مرحله اول
برای درست کردن کوکو سیب زمینی و پیازچه خوشمزه، ابتدا سیب زمینیها را بشویید و با پوست در یک قابلمه بریزید. سپس روی آن آب بریزید و قابلمه را روی حرارت بگذارید تا سیب زمینیها پخته شوند.
مرحله دوم
بعد از اینکه سیب زمینیها خوب پخته شدند، پوست آنها را بگیرید و با رنده ریز، رنده کنید. سپس آن را در یک کاسه بریزید. در ادامه، ساقههای سبز پیازچهها را ریز خرد کرده و به سیب زمینی رنده شده اضافه کنید.
“““html
زمینی ها اضافه می کنیم.
مرحله سوم
جعفری را خورد کرده و نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. سپس تخم مرغ را در یک کاسه جدا می شکنیم و با چنگال به خوبی هم می زنیم تا گلوله نشود. بعد این مخلوط را به سیب زمینی ها اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله مواد را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود. بعد به آرامی آرد را اضافه می کنیم. مقدار آرد بستگی به تعداد تخم مرغ ها و خود آرد دارد. به تدریج اضافه کنیم تا مایه کوکو به دست آید. نه آنقدر سفت و خشک باشد و نه آنقدر شل.
مرحله پنجم
حالا یک تابه بر می داریم و روی حرارت کم قرار می دهیم. کمی روغن به تابه اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا داغ شود. سپس مواد کوکو را در دست فرم می دهیم و در روغن سرخ می کنیم. در ابتدا درجه حرارت زیاد است.
مرحله ششم
وقتی کوکو کمی سفت شد، حرارت را کم می کنیم تا مغز پخت شود. بعد کوکو را بر می گردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود. کوکوهای سرخ شده را در یک ظرف قرار می دهیم تا روغن اضافی آن خارج شود. برای درست کردن سس، پیاز را شسته و پوست می کنیم.
مرحله هفتم
بعد پیازها را خیلی ریز خرد می کنیم. یک تابه بر می داریم و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سپس پیازها را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود. سپس رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه می کنیم.
مرحله هشتم
کمی پودر سیر و آویشن هم اضافه کرده و با هم تفت می زنیم. گوجه فرنگی ها را شسته و ریز خرد می کنیم. سپس به مواد سس اضافه کرده و مخلوط می کنیم و در تابه را می بندیم تا بپزد. مرتب هم می زنیم تا سس غلیظ شود. این سس را در کنار کوکو سرو می کنیم.