مواد لازم و آموزش کوکو سیب زمینی پیتزایی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش کوکو سیب زمینی پیتزایی
کوکو یکی از غذاهای محبوب است که با ترکیب سبزیجات مختلف و تخممرغ درست میشود. کوکو سیب زمینی پیتزایی، با استفاده از سیبزمینی پخته، تخممرغ و برخی سبزیجات مثل ذرت، نخود فرنگی و هویج تهیه میشود و با پنیر پیتزا ترکیب خوشمزه و منسجمی پیدا میکند. این غذا بسیار مجلسی، خوشمزه و مناسب برای پیشغذا در مهمانیها و جشن تولدهاست. تهیه آن ساده است و به راحتی میتوان آن را در زمان کم درست کرد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله این غذا، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۱۵ عدد | |
هویج پخته | ۱ لیوان |
قارچ خرد شده | ۱ لیوان |
ذرت پخته | نصف لیوان |
فلفل دلمهای خرد شده | نصف لیوان |
نخود فرنگی | نصف لیوان |
تخممرغ | ۳ عدد کوچک یا دو عدد بزرگ |
پنیر پیتزا رنده شده | ۱ لیوان |
فلفل | ۱ قاشق چایخوری |
پودر سیر | ۱ قاشق چایخوری |
آویشن | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | ۲ قاشق چایخوری |
آرد | ۲ قاشق غذاخوری |
آموزش کوکو سیب زمینی پیتزایی
مرحله اول
برای تهیه کوکو سیب زمینی خوشمزه با طعم پیتزایی، ابتدا سیبزمینیها را شسته و پوست میکنیم. سپس آنها را به شکل مکعبهای کوچک خرد کرده و در یک قابلمه میریزیم. روی آنها آب میریزیم و قابلمه را روی حرارت قرار میدهیم تا سیبزمینیها بپزند.
مرحله دوم
زمانی که سیبزمینیها پخته شدند، آنها را آبکش کرده و کنار میگذاریم. هویج را با کمی آب میپزیم و سپس به صورت مکعبهای کوچک خرد میکنیم. همچنین نخود فرنگی و ذرت را نیز با آب میپزیم و آبکش میکنیم. مهم است که تمامی مواد لازم برای کوکو، خشک و بدون آب باشند.
مرحله سوم
به همین دلیل، مواد آبکش شده را روی یک دستمال میگذاریم تا آب اضافی آنها جذب شود. قارچ و فلفل دلمهای را هم به شکل مکعبهای کوچک خرد میکنیم. در یک کاسه،…
“““html
تخم مرغها را شکسته و با چنگال خوب هم میزنیم تا یک دست و یکنواخت شود.
مرحله چهارم
سپس آرد، ادویه و نمک را به آن اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا همه مواد با هم ترکیب شوند. بعد کمی پنیر پیتزا هم اضافه میکنیم. حالا مواد کوکویی را اضافه کرده و باهم مخلوط میکنیم تا مزهدار و کاملاً یکنواخت شود. یک تابه نچسب برمیداریم.
مرحله پنجم
با کمی روغن کف تابه را چرب میکنیم. برای این کوکو روغن خیلی زیادی لازم نیست، چون در این صورت ممکن است کوکو خراب شود. بعد تابه را روی حرارت قرار میدهیم و مواد کوکو را داخل آن میریزیم و روی آن را صاف میکنیم.
مرحله ششم
حرارت را حدود ۲ تا ۳ دقیقه زیاد میکنیم تا تخم مرغ در پایین کوکو بسته شود. سپس حرارت را کم کرده و درب تابه را میبندیم تا کوکو خوب پخته شود. پس از نیم ساعت، وقتی که یک طرف کوکو طلایی و برشته شد، آن را برش میزنیم.
مرحله هفتم
سپس کوکو را برمیگردانیم تا طرف دیگر هم برشته شود. این کوکو را میتوان در فر هم تهیه کرد. کافی است مواد را در قالب یا سینی فر چرب شده بریزیم و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت بپزیم. پنج دقیقه آخر هم میتوانیم گریل را روشن کنیم تا روی کوکو طلایی شود.