مواد لازم و آموزش کوکو شکم پر خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش کوکو شکم پر
کوکوی شکم پر یکی از انواع کوکوهای خوشمزه ایرانی است که با مواد مختلف تهیه میشود. برای یادگیری طرز تهیه این غذا، با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی | ۴ عدد |
فیله مرغ | ۲ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
قارچ | ۵ عدد |
تخم مرغ | ۳ عدد |
آرد سفید | ۱ قاشق غذاخوری |
آرد سوخاری پانکو | ۱ لیوان |
سس فلفل | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
پودر سیر و فلفل قرمز | به مقدار کافی |
روغن و زردچوبه | به مقدار کافی |
دستور پخت کوکوی شکم پر
آبپز کردن سیبزمینیها
ابتدا سیبزمینیها را آبپز میکنیم. بعد از اینکه سیبزمینیها سرد شدند، پوست آنها را میگیریم و با رنده ریز رنده میکنیم و کنار میگذاریم. سپس، گوشت مرغ را چرخ کرده و کنار میگذاریم. حالا پیاز را به صورت نگینی خرد میکنیم.
تفت دادن پیاز
سپس پیاز خرد شده را با کمی روغن در یک تابه مناسب تفت میدهیم تا پیازها طلایی شوند. بعد از آن، گوشت مرغ چرخ شده را به تابه اضافه کرده و کمی تفت میدهیم. در این مرحله، سس فلفل، زردچوبه، پودر سیر، فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک را اضافه میکنیم.
افزودن رب گوجه فرنگی
مواد را کمی تفت میدهیم تا ادویهها با مواد دیگر قاطی شوند. سپس، وسط تابه را خالی میکنیم و رب گوجهفرنگی را اضافه میکنیم. رب گوجهفرنگی را در وسط تابه به خوبی تفت میدهیم تا طعم و بوی خامی آن از بین برود.
افزودن قارچ
در این مرحله، قارچ را به صورت نگینی خرد کرده و به تابه اضافه میکنیم و به خوبی تفت میدهیم. تا زمانی که آب اضافی قارچ بخار شود و به خوبی سرخ شود، منتظر میمانیم. حالا مواد میانی کوکو آماده است و باید به سراغ تهیه کوکوها برویم.
آماده سازی خمیر کوکو
سیب زمینی رنده شده را با آرد سفید، یک عدد تخم مرغ و مقداری نمک، فلفل قرمز و پودر سیر ترکیب میکنیم تا کاملا یکدست و منسجم شود. حالا مقداری از مایه کوکو را برمیداریم و آن را به شکل گرد در دستانمان مدل میکنیم.
قرار دادن مواد میانی وسط مایه کوکو
حالا مقداری از مواد میانی را وسط مایه کوکو قرار میدهیم و روی آن را با مایه کوکو میپوشانیم. به همین ترتیب تمامی کوکوها را آماده میکنیم و به مدت ۳۰ دقیقه در فریزر قرار میدهیم. در این فاصله، تخم مرغهای باقیمانده را در یک کاسه به خوبی ترکیب میکنیم.
آماده سازی پودر سوخاری
یک کاسه دیگر هم پر از پودر سوخاری پانکو (برای آموزش درست کردن پانکوی خانگی، مطلب آموزش پودر سوخاری پانکو را ببینید) میریزیم و در اختیار خود قرار میدهیم. حالا یک تابه که روغن دارد را روی حرارت قرار میدهیم.
سرخ کردن
کوکوها را ابتدا در تخم مرغ میزنیم، سپس در پودر سوخاری غلطانده و در روغن داغ سرخ میکنیم. بعد از سرخ شدن یک سمت کوکوها، آنها را برمیگردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. در نهایت کوکوها را به همراه نان لواش خانگی سرو میکنیم.