مواد لازم و آموزش کوکو عدس خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش کوکو عدس
کوکوی عدس یکی از خوشمزهترین و محبوبترین غذاهای ایرانی است که میتوان آن را به روشهای مختلف تهیه کرد. اگر میخواهید طرز تهیه این غذای لذیذ را یاد بگیرید، با ما در سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
عدس | ۲ پیمانه |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
روغن زیتون | ۴ قاشق غذاخوری |
سیر | ۲ حبه |
تخم مرغ | ۱ عدد |
جعفری | ۵۰ گرم |
آرد سوخاری | ۱٫۵ لیوان |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه کوکوی عدس
آماده سازی عدس
برای درست کردن کوکوی عدس ابتدا عدس را بشویید و بعد آن را با ۲ لیوان آب و کمی نمک در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید تا بپزد. همزمان پیاز را به صورت کوچک خرد کنید.
تفت دادن پیاز
پیاز خرد شده را با روغن زیتون در یک ماهیتابه تفت دهید تا کمی نرم شود. بعد از اینکه پیاز سرخ شد، آن را به یک کاسه بزرگ منتقل کنید و وقتی عدس پخت، عدس را نیز به کاسه اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید.
افزودن سیر و ادویه
حالا سیرها را ریز رنده کنید و به همراه جعفری خرد شده، کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مخلوط بیافزایید. بعد از اینکه عدس به دما قابل قبول رسید و سرد شد، تخم مرغ را داخل کاسه بشکنید.
اضافه کردن آرد سوخاری
مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند. سپس آرد سوخاری را به آرامی اضافه کنید تا مایه کوکو کمی سفت شود و حالت شل نداشته باشد. بعد از آن یک ماهیتابه را روی حرارت بگذارید.
سرخ کردن
کمی روغن به ماهیتابه اضافه کنید و وقتی روغن داغ شد، با دست مقداری از مایه را بردارید و شکل دهید و در روغن داغ بگذارید تا سرخ شود. وقتی یک سمت کوکو سرخ شد، آن را برگردانید.
سرو
شما میتوانید کتلتها را به صورت یکجا سرخ کنید مانند کوکوی سبزی، اما این بستگی به سلیقه شما دارد. بعد از سرخ کردن کتلتها، آنها را روی دستمال حولهای بگذارید تا روغن اضافیشان گرفته شود و سپس سرو کنید.