مواد لازم و آموزش کوکو لوبیا سبز خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش کوکو لوبیا سبز
کوکو لوبیا سبز یکی از کوکوهای خوشمزه ایرانی است که میتوان آن را با مواد مختلف درست کرد. برای یادگیری این آشپزی، با وبسایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
لوبیا سبز | ۵۰۰ گرم |
سیب زمینی | ۱ عدد بزرگ |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
تخم مرغ | ۴ عدد |
آرد سفید | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زردچوبه و روغن | به مقدار لازم |
دستور پخت کوکو لوبیا سبز
پاک کردن و پخت لوبیا سبز
برای درست کردن کوکوی لوبیا سبز، ابتدا لوبیا سبز را پاک میکنیم. سپس آن را شسته و خرد میکنیم و همراه با یک لیوان آب در یک قابلمه میریزیم، سپس آن را روی حرارت قرار میدهیم. وقتی آب تقریباً تمام شد، قابلمه را از روی حرارت بر میداریم.
برش و سرخ کردن سیب زمینی
حالا لوبیا سبز را آبکشی میکنیم و کنار میگذاریم تا آب اضافی آن برود و خنک شود. در مرحله بعدی، سیبزمینی را به قطعات کوچک برش داده و در روغن سرخ میکنیم، سپس آن را کنار میگذاریم تا خنک شود.
سرخ کردن پیاز
پیاز را جداگانه خرد میکنیم و در روغن سرخ میکنیم تا کاراملی شود. سپس آن را هم کنار میگذاریم تا خنک شود. وقتی مواد خنک شدند، تخممرغها را در یک کاسه بزرگ میشکنیم و خوب هم میزنیم تا یکدست شود.
افزودن ادویه
حالا مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تخممرغها اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم. سپس لوبیا سبز و سیبزمینی و پیاز را به کاسه اضافه میکنیم و همه مواد را به خوبی با هم ترکیب میکنیم.
اضافه کردن آرد
آخرین مرحله این است که به آرامی آرد را اضافه کرده و هم میزنیم تا گلوله نشود. وقتی مایه کوکو آماده شد، یک تابه را روی حرارت قرار میدهیم و مقداری روغن در آن میریزیم. اجازه میدهیم روغن خوب داغ شود.
سرخ کردن مایع کوکو
حالا مایه کوکو را یا با قالبهای فلزی کوچک یا به صورت یک تکه در تابه میریزیم و اجازه میدهیم خوب سرخ شود. سپس آن را برمیگردانیم تا سمت دیگرش هم سرخ شود. در پایان، کوکوی لوبیا سبز را با نان سرو میکنیم.
نکات پخت کوکوی لوبیا سبز
کوکوی لوبیا سبز با مرغ
برای تهیه کوکوی لوبیا سبز با مرغ، ابتدا ۵۰۰ گرم سینه مرغ را با مقداری نمک و زردچوبه میپزیم. بعد از پخت، گوشت مرغ را ریش ریش کرده و به مایه کوکو اضافه میکنیم. برای یکدست شدن مایه میتوانیم تخممرغهای بیشتری هم اضافه کنیم.