مواد لازم و آموزش کوکو ماکارونی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش کوکو ماکارونی
کوکو ماکارونی یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و مخصوص ایرانی است که از مواد مختلف تهیه میشود. برای یادگیری طرز تهیه این غذا، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ماکارونی فرمی | نصف بسته |
سوسیس | ۴ عدد |
قارچ | ۲۰۰ گرم |
فلفل دلمهای | ۱ عدد |
تخممرغ | ۲ عدد |
سیبزمینی | ۲ عدد کوچک |
پنیر پیتزا | ۲۰۰ گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت کوکو ماکارونی
قرار دادن مواد در آب جوش
برای درست کردن کوکوی ماکارونی پیتزایی، ابتدا یک قابلمه را نصفه آب پر کنید و روی حرارت زیاد بگذارید. کمی نمک و یک قاشق غذاخوری روغن به آب اضافه کنید و سپس ماکارونی را داخل آب جوش بریزید.
سرخ کردن سیب زمینی ها
با توجه به زمان پخت ماکارونی، بعد از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آن را با آب سرد آبکشی کنید و کنار بگذارید. حالا سیبزمینیها را به صورت نگینی خرد کنید و همراه کمی روغن در یک تابه سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند.
تفت دادن سوسیس، فلفل دلمهای و قارچ
سپس سیبزمینیها را از تابه خارج کنید و سوسیسها را به صورت حلقهای خرد کرده و در تابه سرخ کنید. وقتی سوسیسها سرخ شدند، آنها را از تابه بیرون بیاورید و فلفل دلمهای و قارچ خرد شده را به تابه اضافه کنید.
ترکیب مواد
زمانی که آب اضافی قارچ و فلفل دلمهای تبخیر شد و آنها سرخ شدند، آنها را نیز از تابه خارج کنید. حالا ماکارونی آبکش شده را به همراه سیبزمینی، سوسیس، قارچ و فلفل دلمهای در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید.
افزودن سایر مواد
وقتی مواد کاملاً خنک شدند، تخممرغها را به همراه پنیر پیتزا، مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه کنید. مواد را خوب مخلوط کنید تا یکنواخت شوند. سپس یک تابه مناسب روی حرارت بگذارید.
سرخ کردن
کف تابه را با مقداری روغن چرب کنید و مایه کوکو را داخل تابه بریزید. با پشت قاشق روی آن را صاف کنید و بگذارید تا یک سمت آن سرخ شود. بعد از اینکه یک سمت سرخ شد، آن را برگردانید.
سرو
در این مرحله درب تابه را بگذارید تا پنیر داخل کوکو ذوب شود. بعد از اینکه دو طرف کوکو خوب سرخ شد، آن را در ظرف سرو بگذارید و مانند پیتزا به ۸ قسمت تقسیم کنید و با سس دلخواه خود سرو کنید.