مواد لازم

مواد لازم و آموزش کوکو مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کوکو مرغ

کوکوی مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که می‌توانید به‌راحتی برای ناهار یا شام آماده کنید. برای تهیه این غذا فقط کافیست سینه مرغ و سیب‌زمینی پخته شده را رنده کنید، سپس آنها را با سیر، پیاز، تخم مرغ، ادویه و سبزیجات مخلوط کرده و در روغن سرخ کنید. برای یادگیری دستور پخت کامل و مرحله به مرحله کوکوی مرغ مجلسی در ادامه با رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ ۱ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
جعفری یا پیازچه ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۲ حبه
پیاز ۲ عدد متوسط
سیب زمینی ۲ عدد متوسط
آرد سوخاری ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
روغن مایع و زردچوبه به اندازه کافی

دستور پخت کوکو مرغ

مرحله اول

برای درست کردن کوکوی مرغ مجلسی، ابتدا سیب‌زمینی‌ها را با دو لیوان آب در یک قابلمه کوچک بریزید و بپزید. همچنین، سینه مرغ را با دو لیوان آب و کمی زردچوبه در قابلمه دیگری بپزید.

مرحله دوم

پس از پختن سینه مرغ و سیب‌زمینی‌ها، آنها را کنار بگذارید تا کمی خنک شوند. سپس با قسمت متوسط رنده، آنها را رنده کرده و در یک کاسه بزرگ بریزید.

مرحله سوم

در این مرحله، سیر و پیاز را رنده کنید و با فشار دست، آب اضافی آنها را بگیرید. سپس آنها را به کاسه حاوی مرغ اضافه کنید. همچنین جعفری یا پیازچه را خرد کرده و همراه با کمی نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به مخلوط اضافه کنید.

مرحله چهارم

حالا همه مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند. بهتر است با دست، مواد را چند دقیقه ورز دهید تا خوب مخلوط شوند. در نهایت، تخم‌مرغ را به مخلوط اضافه کرده و دوباره ورز دهید.

مرحله پنجم

اگر وقت دارید، بهتر است مخلوط کوکو را حداقل برای یک ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم‌ها بهتر شوند و کمی چسبناک شود. اگر وقت ندارید، می‌توانید به همین شکل سرخ‌کردن را شروع کنید.

مرحله ششم

یک تابه مناسب را با روغن مایع روی حرارت قرار دهید تا داغ شود و سپس…

“““html

حرارت را روشن می‌کنیم و بعد از اینکه روغن داغ شد، مایه کوکو را یا به صورت یکجا در تابه می‌ریزیم یا مثل کوکو سیب‌زمینی آن را به تکه‌های کوچک در دست شکل می‌دهیم و در روغن می‌گذاریم تا سرخ شوند.

مرحله هفتم

اگر می‌خواهید کوکوها شبیه کتلت به نظر برسند، برای زیباتر شدن آن‌ها می‌توانید ابتدا آن‌ها را در آرد سوخاری بزنید و بعد در روغن بیندازید تا سرخ شوند. وقتی یک سمت کوکو سرخ شد، آن را برگردانید تا سمت دیگرش هم سرخ شود.

مرحله هشتم

اگر می‌خواهید این کوکو را به شکل مجلسی درست کنید، بهتر است از قالب‌های استیل آماده برای سرخ کردن استفاده کنید. برای این کار، داخل قالب‌ها را با روغن خوب چرب کنید و سپس آن‌ها را در تابه قرار دهید.

مرحله نهم

حالا مقداری از مایه کوکو را برمی‌داریم و داخل قالب‌ها می‌ریزیم و بعد با قاشق روی آن را کاملاً صاف می‌کنیم. در نهایت، کوکوهای سرخ شده را داخل ظرف مورد نظرمان قرار می‌دهیم و به همراه گوجه‌فرنگی، پیاز و خیارشور سرو می‌کنیم.

نکات پخت کوکوی مرغ

کوکو مرغ با مرغ چرخ کرده

شما می‌توانید این کوکوی خوشمزه را به روش دیگری درست کنید. این روش شامل استفاده از گوشت مرغ چرخ کرده است. مراحل تهیه کوکو تغییر نمی‌کند، فقط کافی است به جای پختن و رنده کردن گوشت مرغ، آن را با چرخ‌گوشت چرخ کنید و به بقیه مواد اضافه کنید.

مواد لازم و آموزش کوکو مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

کوکو مرغ با قارچ

برای تهیه این کوکو با قارچ، ابتدا قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای خرد کرده و با کمی روغن تفت می‌دهیم تا کاملاً سرخ شوند و آب اضافی آن‌ها کاملاً گرفته شود. سپس بعد از اینکه کاملاً خنک شدند، آن‌ها را به مایه کوکو اضافه می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا