مواد لازم

مواد لازم و آموزش کوکو مرغ و قارچ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کوکو مرغ و قارچ

کوکو یکی از غذاهای محبوب است که از ترکیب انواع سبزیجات با تخم مرغ درست می‌شود. کوکو مرغ که در فر پخته می‌شود، یک نوع کوکو خوشمزه و جذاب است که می‌توان در مهمانی‌ها آن را تزیین و سرو کرد. برای تهیه این کوکو از سینه مرغ و سبزیجاتی مثل سیب‌زمینی، هویج و فلفل دلمه‌ای استفاده می‌شود. تمام این مواد با تخم‌مرغ ترکیب شده و در فر پخته می‌شوند. اضافه کردن پنیر پیتزا به روی کوکو نه تنها باعث خوشمزگی بیشتر آن می‌شود، بلکه شکل زیبایی نیز به آن می‌دهد. تهیه این غذا بسیار آسان است و به سرعت می‌توان یک غذای متنوع درست کرد. برای مشاهده دستور کامل و مرحله‌به‌مرحله آموزش کوکو مرغ و قارچ به ادامه مطلب مراجعه کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر
قارچ ۲۰۰ گرم
آرد سوخاری ۱ پیمانه
جعفری ۲ قاشق غذا خوری
سینه مرغ پخته ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
آویشن و زردچوبه و پودر فلفل به مقدار لازم
تخم مرغ ۲ عدد
سیب زمینی پخته ۱ عدد
پیازچه ۲ عدد

آموزش کوکو مرغ و قارچ

مرحله اول

برای تهیه کوکوی مرغ خوشمزه با قارچ، ابتدا باید مرغ را همراه با پیاز، کمی ادویه و آب در یک قابلمه بگذاریم و روی حرارت بگذاریم تا خوب بپزد. سیب‌زمینی را نیز به‌خوبی شستشو می‌کنیم و با پوست آن را به مرغ اضافه می‌کنیم تا درسته پخته شود.

مرحله دوم

وقتی مرغ و سیب‌زمینی پخت، آنها را از قابلمه خارج می‌کنیم. سپس مرغ را ریش‌ریش کرده و سیب‌زمینی را پوست کنده و رنده می‌کنیم. قارچ‌ها را شسته و به صورت ورقه‌ای برش می‌زنیم.

مرحله سوم

در این مرحله، یک تابه مناسب برمی‌داریم و با کمی روغن روی حرارت قرار می‌دهیم تا داغ شود. سپس قارچ‌ها را اضافه کرده و مرتب هم می‌زنیم تا آبشان کشیده و کمی تفت بخورند. مرغ ریش‌ریش شده را در یک کاسه مناسب می‌ریزیم.

مرحله چهارم

پیازچه‌های خرد شده، جعفری، سیب‌زمینی رنده شده، تخم‌مرغ، ادویه‌ها و آرد سوخاری را به مرغ اضافه می‌کنیم. سپس قارچ‌های تفت‌داده شده را هم به آن اضافه کرده و به‌خوبی مخلوط می‌کنیم تا همه مواد یکدست شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله، یک تابه دیگر برمی‌داریم و با کمی روغن روی حرارت قرار می‌دهیم تا داغ شود. سپس از مخلوط مواد به مقدار دلخواه برمی‌داریم و با کف دست به‌صورت گرد شکل می‌دهیم و سرخ می‌کنیم. وقتی یک طرف کوکوها سرخ و برشته شدند،

مرحله ششم

آنها را به آرامی برمی‌گردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شده و مغز پخت شود. کوکوها را در ظرف مناسب می‌چینیم و با مقداری گوجه‌فرنگی گیلاسی، جعفری، خیارشور و انواع ترشی‌ها و شوریجات در کنار نان تزیین و سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا