مواد لازم

مواد لازم و آموزش کوکو هفت لشکر برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کوکو هفت لشکر

کوکو یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه‌ای است که با ترکیب سبزیجات مختلف و تخم مرغ درست می‌شود. کوکوی هفت لشکر با انواع سبزیجات سرخ‌کرده تهیه می‌شود و می‌توان آن را در فر یا روی اجاق گاز درست کرد. این غذا ساده و خوشمزه است و به خاطر وجود سبزیجات متنوعی مانند بادمجان و کدو و لوبیا سبز، خواص زیادی هم دارد. می‌توانید از این غذا به عنوان پیش‌غذا در مهمانی‌ها یا جشن‌های تولد استفاده کنید. تهیه آن بسیار راحت است و به سادگی می‌توان با کمترین زمان ممکن، در وعده‌های غذایی تنوع ایجاد کرد. برای دیدن آموزش کامل و مرحله‌به‌مرحله تهیه کوکوی هفت لشکر، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان ۳ عدد
کدو سبز ۲ عدد متوسط
لوبیا سبز ۱۵۰ گرم
سیب زمینی ۴ عدد متوسط
هویج نگینی خرد شده و پخته ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۶ عدد
آرد سیب زمینی یا آرد نخودچی به مقدار لازم
نمک و دارچین به مقدار لازم
پودر گل محمدی و فلفل سیاه به مقدار لازم
گردوی خرد شده مقداری
فلفل دلمه ای و قارچ در صورت دلخواه

آموزش کوکو هفت لشکر

مرحله اول

برای تهیه کوکوی خوشمزه به روش هفت لشکر، ابتدا تمامی مواد را با دقت بشویید و سپس پوست آنها را بکنید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. فقط هویج باید پخته و سپس خرد شود. یک قابلمه را پر از کمی آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا آب بجوشد.

مرحله دوم

در این مرحله، لوبیا سبز را خرد کرده و درون آب جوش به مدت ۱۵ دقیقه بجوشانید. دقت کنید که درب قابلمه را نپوشانید تا رنگ آن حفظ شود. سپس یک تابه را بردارید و با کمی روغن روی حرارت قرار دهید. بعد از آبکش کردن لوبیاها، بلافاصله آنها را در روغن تفت دهید.

مرحله سوم

پس از تفت دادن لوبیا، آنها را از تابه خارج کنید و بادمجان‌های خرد شده را در همان تابه تفت دهید. سپس کدوها را نیز جداگانه تفت داده و کنار بگذارید.

“`html

سیب‌زمینی‌های نگینی شده را در یک تابه با کمی روغن تفت می‌دهیم. پیاز را می‌شوییم، پوست می‌کَنیم و رنده می‌کنیم.

مرحله چهارم

سپس پیاز رنده شده را با گوشت چرخ کرده مخلوط می‌کنیم. بعد از آن، گوشت را در کمی روغن تفت می‌دهیم تا رنگش تغییر کند و کمی سرخ شود. سپس یک کاسه برمی‌داریم و تمام مواد سرخ شده و هویج آب‌پز شده را در آن می‌ریزیم.

مرحله پنجم

در این مرحله، آرد سیب‌زمینی یا آرد نخودچی را به مواد اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌نماییم. سپس در یک ظرف دیگر، تخم‌مرغ‌ها را می‌شکنیم و به آن نمک، ادویه و فلفل اضافه می‌کنیم و با یک چنگال هم می‌زنیم تا تخم‌مرغ‌ها یکدست شوند.

مرحله ششم

سپس این مخلوط را به دیگر مواد اضافه کرده و به خوبی هم می‌زنیم. کف یک ظرف مناسب فر یا تابه را کمی چرب می‌کنیم. چون بیشتر مواد سرخ شده‌اند و روغن را جذب کرده‌اند، نیازی به اضافه کردن روغن زیاد نیست. مواد کوکو را داخل ظرف می‌ریزیم و روی آن را صاف می‌کنیم.

مرحله هفتم

برای پختن آن، می‌توانیم از فر یا اجاق استفاده کنیم. فر را روی دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم می‌کنیم و کوکو را به مدت نیم ساعت درون فر می‌گذاریم تا سرخ و برشته شود. سپس آن را از فر بیرون آورده، برش می‌زنیم و سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا