مواد لازم

مواد لازم و آموزش کوکو پیتزایی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کوکو پیتزایی

برای درست کردن کوکوی پیتزایی، اول باید سینه مرغ را با زردچوبه، نمک و فلفل بپزیم. بعد از پخت، آن را به تکه‌های کوچک خرد می‌کنیم. سپس تخم مرغ را با مقداری روغن، نمک، فلفل و آویشن مخلوط می‌کنیم و مرغ خرد شده را به همراه پنیر پیتزا به آن اضافه می‌کنیم.

آرد و بکینگ پودر را الک کرده و به مخلوط اضافه می‌کنیم. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم می‌کنیم و مایه کوکو را در ظرف چرب شده می‌ریزیم. سپس فلفل دلمه‌ای رنگی را روی آن می‌پاشیم و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فر می‌پزیم.

اگر دوست دارید کوکو را در تابه درست کنید، مایه کوکو را در تابه‌ای با کمی روغن گرم کرده و هر دو سمت کوکو را سرخ می‌کنیم. برای دیدن «آموزش آشپزی» کامل و مرحله به مرحله «آموزش کوکوی پیتزایی» به «سایت رضیم» مراجعه کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر مقدار مواد
آرد سفید ۱ پیمانه
آب ¾ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
پنیر پیتزا ½ پیمانه
سینه مرغ ½ سینه کامل
فلفل دلمه ای رنگی ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
روغن مایع ۶ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و آویشن به مقدار کافی

آموزش کوکو پیتزایی

مرحله ۱: پخت مرغ با ادویه‌جات

برای تهیه کوکوی پیتزایی خوشمزه، ابتدا سینه مرغ را به همراه مقداری آب، زردچوبه، نمک و فلفل سیاه داخل یک قابلمه مناسب می‌ریزیم و روی حرارت متوسط می‌گذاریم تا آب سریع‌تر بجوشد و مرغ به خوبی بپزد.

مرحله ۲: تهیه مخلوط تخم مرغ و ادویه‌جات

بعد از اینکه مرغ پخت، آن را به تکه‌های ریز خرد می‌کنیم و می‌گذاریم تا کاملاً خنک شود. سپس تخم مرغ را با مقداری روغن مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود. بعد کمی نمک، فلفل سیاه و آویشن به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله ۳: اضافه کردن پنیر و آرد به مخلوط

در این مرحله، پنیر پیتزا و مرغ خرد شده را به سایر مواد اضافه می‌کنیم و همه را با هم خوب مخلوط می‌کنیم تا کاملاً یکدست شوند. سپس آرد را الک می‌کنیم و به مخلوط می‌افزاییم…

“““html

پس از اینکه با بکینگ پودر ترکیب کردید، این مخلوط را به مواد دیگه اضافه کرده و به خوبی هم می‌زنیم.

مرحله ۴: آماده‌سازی قالب و فر

در این مرحله، فر را با دما‌ی ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می‌کنیم تا خوب گرم شود. بعد یک ظرف مناسب برای فر را با کمی روغن چرب کنیم و مخلوط کوکو را به آرامی داخل آن می‌ریزیم و رویش را صاف می‌کنیم.

مرحله ۵: اضافه کردن فلفل دلمه‌ای و پخت

حالا فلفل دلمه‌ای‌های رنگی و خرد شده را به صورت یکنواخت روی مخلوط کوکو می‌ریزیم و ظرف را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه درون فر قرار می‌دهیم تا کوکو بپزد. اگر ظرف ما عمیق باشد، ممکن است بیشتر زمان ببرد.

مرحله ۶: بررسی پخت و سرو کوکو

بعد از ۳۰ دقیقه، یک خلال دندان را وسط کوکو فرو می‌کنیم، اگر پخته بود، آن را از فر بیرون می‌آوریم. سپس کوکو را به ظرف سرو منتقل کرده و بعد از برش زدن، می‌توانیم با سس دلخواه سرو کنیم.

مرحله ۷: پخت کوکو در تابه به جای فر

یک تابه نچسب را با کمی روغن گرم کنید و مخلوط کوکو را به آرامی درون آن بریزید. فلفل دلمه‌ای را روی سطح کوکو اضافه کنید. در تابه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا کوکو به آرامی و به صورت یکنواخت بپزد. مدت زمان پخت حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه است.

مرحله ۸: برگرداندن و پخت سمت دیگر کوکو

زمانی که یک سمت کوکو پخت، با استفاده از یک درب یا بشقاب بزرگ، کوکو را برگردانید و سمت دیگر را هم به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید. بعد از اینکه هر دو طرف به خوبی پخته شد، آن را در ظرف سرو قرار دهید و با سس دلخواه همراه کنید.

مواد لازم و آموزش کوکو پیتزایی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

تنوع در مواد اولیه کوکوی پیتزایی

در تهیه کوکوی پیتزایی، می‌توانیم به جای مرغ از گزینه‌های مختلف دیگر استفاده کنیم. یک گزینه خوب استفاده از سوسیس یا کالباس است که طعم و مزه جدیدی به کوکو می‌دهد. برای این کار کافی است سوسیس یا کالباس را به اندازه‌های دلخواه برش بزنید و در مراحل ابتدایی پخت، به جای مرغ ریش ریش شده استفاده کنید. این تغییر ساده، طعم و بافت کوکو را عوض می‌کند و گزینه‌ای عالی برای کسانی است که دوست دارند طعم‌های جدیدی را تجربه کنند.

شاید دوست داشته باشید!

  • آموزش کوکو ذرت خوشمزه با پنیر پیتزا به روش فرانسوی
  • آموزش کوکو ماکارونی خوشمزه و مجلسی به روش پیتزایی
  • آموزش کوکو مرغ خوشمزه و مجلسی به روش شمالی
  • آموزش کوکو سیب زمینی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا