مواد لازم و آموزش کوکو کدو حلوایی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش کوکو کدو حلوایی
کوکوی کدو حلوایی یکی از خوراکیهای خوشمزهای است که در فصل زمستان تهیه میشود و میتوان آن را با مواد گوناگونی درست کرد. برای آشنایی با آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله کوکو کدو حلوایی، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
کدو حلوایی | ۴۰۰ گرم |
سیب زمینی | ۴ عدد متوسط |
تخم مرغ | ۲-۳ عدد |
آرد | ۲-۳ قاشق غذاخوری |
پودر دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
زنجبیل | ۱ تکه کوچک |
نمک، فلفل سیاه و قرمز | به مقدار کافی |
جوزهندی، زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش کوکو کدو حلوایی
مرحله اول
برای درست کردن کوکوی کدو حلوایی، ابتدا سیب زمینیها را به همراه ۲ لیوان آب و ۱ قاشق چایخوری نمک در یک قابلمه میریزیم و روی گاز میگذاریم. زمان پخت سیب زمینیها حدود ۴۵ دقیقه است.
مرحله دوم
بعد از ۴۵ دقیقه، سیب زمینیها را بیرون میآوریم و پوست آنها را جدا میکنیم. سپس سیب زمینیها را در یک کاسه ریخته و با گوشتکوب به خوبی له میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله، پوست پیاز را جدا کرده و با رنده ریز رنده میکنیم. سپس یک تابه روی حرارت قرار میدهیم و کمی روغن در آن میریزیم. پیاز رندهشده را به تابه اضافه میکنیم و چند دقیقه تفت میدهیم.
مرحله چهارم
حالا باید پوست کدو حلوایی را جدا کرده و تخمههای آن را خارج کنیم. سپس کدو حلوایی را با رنده درشت رنده میکنیم و در یک صافی میریزیم تا آب اضافی آن جدا شود.
مرحله پنجم
اکنون کدو حلوایی آبکشیشده را به تابه حاوی پیاز اضافه کرده و با هم تفت میدهیم. وقتی که کدو حلوایی کمی سرخ شد و آب آن تبخیر شد، تابه را از روی حرارت برمیداریم تا مواد خنک شوند.
مرحله ششم
وقتی پوره سیب زمینی خنک شد، مخلوط پیاز و کدو حلوایی را به آن اضافه کرده و همچنین آرد، تخم مرغ، نمک، فلفل، پودر دارچین و جوز هندی را در کاسه میریزیم. زنجبیل را نیز رنده کرده و به ترکیب اضافه میکنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله، مواد را با دست خوب مخلوط میکنیم تا همه چیز یکدست شود. سپس روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار میدهیم تا طعم ادویهها به غذا برسد.
مرحله هشتم
پس از ۳۰ دقیقه، کاسه را از یخچال بیرون میآوریم و یک تابه روی حرارت قرار میدهیم و مقداری روغن در آن میریزیم. وقتی روغن داغ شد، یک قاشق از مواد را برمیداریم و به صورت گرد شکل میدهیم، سپس در روغن داغ میگذاریم.
مرحله نهم
ادامه کار را به همین صورت انجام میدهیم و مایه کوکو را در روغن سرخ میکنیم. در پایان روغن اضافی کوکوها را با دستمال کاغذی میگیریم و آنها را در ظرف مورد نظر میچینیم و با نان سرو میکنیم.