مواد لازم

مواد لازم و آموزش کوکو کدو حلوایی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کوکو کدو حلوایی

کوکوی کدو حلوایی یکی از خوراکی‌های خوشمزه‌ای است که در فصل زمستان تهیه می‌شود و می‌توان آن را با مواد گوناگونی درست کرد. برای آشنایی با آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله کوکو کدو حلوایی، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کدو حلوایی ۴۰۰ گرم
سیب زمینی ۴ عدد متوسط
تخم مرغ ۲-۳ عدد
آرد ۲-۳ قاشق غذاخوری
پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری
زنجبیل ۱ تکه کوچک
نمک، فلفل سیاه و قرمز به مقدار کافی
جوزهندی، زردچوبه و روغن به مقدار کافی

آموزش کوکو کدو حلوایی

مرحله اول

برای درست کردن کوکوی کدو حلوایی، ابتدا سیب زمینی‌ها را به همراه ۲ لیوان آب و ۱ قاشق چایخوری نمک در یک قابلمه می‌ریزیم و روی گاز می‌گذاریم. زمان پخت سیب زمینی‌ها حدود ۴۵ دقیقه است.

مرحله دوم

بعد از ۴۵ دقیقه، سیب زمینی‌ها را بیرون می‌آوریم و پوست آن‌ها را جدا می‌کنیم. سپس سیب زمینی‌ها را در یک کاسه ریخته و با گوشتکوب به خوبی له می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله، پوست پیاز را جدا کرده و با رنده ریز رنده می‌کنیم. سپس یک تابه روی حرارت قرار می‌دهیم و کمی روغن در آن می‌ریزیم. پیاز رنده‌شده را به تابه اضافه می‌کنیم و چند دقیقه تفت می‌دهیم.

مرحله چهارم

حالا باید پوست کدو حلوایی را جدا کرده و تخمه‌های آن را خارج کنیم. سپس کدو حلوایی را با رنده درشت رنده می‌کنیم و در یک صافی می‌ریزیم تا آب اضافی آن جدا شود.

مرحله پنجم

اکنون کدو حلوایی آب‌کشی‌شده را به تابه حاوی پیاز اضافه کرده و با هم تفت می‌دهیم. وقتی که کدو حلوایی کمی سرخ شد و آب آن تبخیر شد، تابه را از روی حرارت برمی‌داریم تا مواد خنک شوند.

مرحله ششم

وقتی پوره سیب زمینی خنک شد، مخلوط پیاز و کدو حلوایی را به آن اضافه کرده و همچنین آرد، تخم مرغ، نمک، فلفل، پودر دارچین و جوز هندی را در کاسه می‌ریزیم. زنجبیل را نیز رنده کرده و به ترکیب اضافه می‌کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله، مواد را با دست خوب مخلوط می‌کنیم تا همه چیز یکدست شود. سپس روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار می‌دهیم تا طعم ادویه‌ها به غذا برسد.

مرحله هشتم

پس از ۳۰ دقیقه، کاسه را از یخچال بیرون می‌آوریم و یک تابه روی حرارت قرار می‌دهیم و مقداری روغن در آن می‌ریزیم. وقتی روغن داغ شد، یک قاشق از مواد را برمی‌داریم و به صورت گرد شکل می‌دهیم، سپس در روغن داغ می‌گذاریم.

مرحله نهم

ادامه کار را به همین صورت انجام می‌دهیم و مایه کوکو را در روغن سرخ می‌کنیم. در پایان روغن اضافی کوکوها را با دستمال کاغذی می‌گیریم و آن‌ها را در ظرف مورد نظر می‌چینیم و با نان سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا