مواد لازم

مواد لازم و آموزش کوکو کدو سبز و سیب زمینی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کوکو کدو سبز و سیب زمینی

کوکوی کدو سبز و سیب زمینی یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و کم کالری ایرانی است که با دستورها و مواد مختلفی تهیه می شود. همانطور که می دانید، کدو سبز یکی از کم کالری ترین غذاهای ایرانی است و به همین خاطر انتخاب خیلی خوبی برای کسایی است که می‌خواهند وزن کم کنند. در این دستور، با ترکیب کدو سبز، هویج و سیب زمینی، طعمی خاص و خوشمزه خواهیم داشت که کالری کمی دارد. اگر بخواهیم کالری این غذا را حتی کمتر کنیم، بهتر است از روغن زیتون برای سرخ کردن استفاده کنیم. برای یادگیری روش تهیه این خوراکی خوشمزه، با ادامه مطلب در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
کدو سبز 3 عدد بزرگ
سیب زمینی 2 عدد بزرگ
هویج 1 عدد متوسط
سینه مرغ ½ سینه مرغ کامل
تخم مرغ 1 عدد
پیاز 1 عدد متوسط
آرد 2 قاشق غذاخوری
پودر سیر و آویشن به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زردچوبه و روغن به مقدار لازم

دستور کوکوی کدو و سیب زمینی

مرحله اول

برای درست کردن کوکوی کدو و سیب زمینی خوشمزه، ابتدا سیب زمینی را همراه با هویج، پیاز و سینه مرغ در یک قابلمه بریزید. سپس 2 پیمانه آب به قابلمه اضافه کرده و آن را روی حرارت قرار دهید.

مرحله دوم

بعد از اینکه این مواد خوب پختند، قابلمه را از روی حرارت بردارید و پیاز را دور بریزید. سپس گوشت مرغ، سیب زمینی و هویج را با رنده درشت رنده کرده و در یک کاسه بریزید.

مرحله سوم

حالا کدوها را پوست کنید و با رنده درشت رنده کنید. بعد از اینکه آب اضافی آنها را گرفتید، به کاسه مواد اضافه کنید. در ادامه، تخم مرغ را در یک کاسه جدا بشکنید و سپس به مخلوط اضافه کنید.

مرحله چهارم

در این مرحله، مقداری آویشن، پودر سیر، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مواد اضافه کنید و با قاشق آنها را خوب مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شوند. سپس آرد را به آرامی اضافه کرده و هم بزنید تا مایه کوکو قوام بگیرد.

مرحله پنجم

“`

در این مرحله، روی درب کاسه با سلفون می‌پوشانیم و آن را به مدت یک ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا مواد کوکو خوب استراحت کند. بعد از این مدت، کاسه را از یخچال بیرون می‌آوریم و یک تابه مناسب روی حرارت می‌گذاریم.

مرحله ششم

حالا کمی روغن به تابه اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا روغن خوب داغ شود. سپس با دست، به اندازه یک نارنگی از مایه کوکو برمی‌داریم و آن را به شکل گرد درمی‌آوریم. بعد به آرامی آن را در روغن می‌گذاریم.

مرحله هفتم

به همین ترتیب، تمام مایه کوکو را آماده می‌کنیم و در روغن می‌اندازیم تا سرخ شود. وقتی یک سمت کوکوها خوب رنگ گرفت و سرخ شد، به آرامی آن‌ها را برمی‌گردانیم تا سمت دیگرشان هم سرخ شود.

مرحله هشتم

در این مرحله، کوکوهای سرخ شده را از تابه بیرون می‌آوریم و روی دستمال حوله‌ای می‌چینیم تا روغن اضافی‌شان گرفته شود. سپس کوکوها را همراه با خیارشور، گوجه فرنگی و نان سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا