مواد لازم و آموزش کوکو گل کلم برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش کوکو گل کلم
کوکوی گل کلم یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایرانی است که با مواد گوناگون تهیه میشود. برای دیدن این آموزش آشپزی ادامه مطلب را بخوانید و با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گل کلم | ۱ عدد متوسط |
تخم مرغ | ۲ عدد |
پنیر پیتزا | ۲ قاشق غذاخوری |
جعفری | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد سفید | ۲ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد درشت |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت کوکوی گل کلم
مرحله اول
برای شروع تهیه کوکوی گل کلم مجلسی، ابتدا گل کلم را به قطعات کوچک تقسیم میکنیم. سپس آن را همراه با ۲ پیمانه آب و ۱ قاشق چایخوری نمک و زردچوبه در یک قابلمه میریزیم و قابلمه را روی حرارت بالا قرار میدهیم.
مرحله دوم
بعد از اینکه گل کلم کمی نرم شد، آن را آبکشی میکنیم و کنار میگذاریم تا آب اضافیاش گرفته شود. توجه داشته باشید که گل کلم نباید زیاد بپزد و له شود، چون این کار باعث میشود تا شکل کوکوها خراب شود.
مرحله سوم
در این مرحله پیاز را با رندهی ریز رنده کرده و بعد از گرفتن آب اضافی آن، داخل یک کاسه مناسب میریزیم. سپس گل کلم پخته شده را به همراه تخممرغ، آرد سفید، پنیر پیتزا و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
حال جعفری را ریز خرد کرده و به کاسه اضافه میکنیم. بعد از آن، مواد را خوب مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست شود. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت قرار میدهیم و مقداری روغن اضافه میکنیم و منتظر میمانیم تا روغن داغ شود.
مرحله پنجم
حالا به اندازه یک نارنگی از مایه کوکو برمیداریم و با دست شکل میدهیم و در روغن داغ سرخ میکنیم. پس از اینکه کوکوها را سرخ کردیم، آنها را روی دستمال حولهای قرار میدهیم تا روغن اضافیشان گرفته شود و سپس با نان سرو میکنیم.
مرحله ششم
اگر دوست دارید، میتوانید کوکوها را در فر بپزید. برای این کار، فر را به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. سپس سینی فر را چرب کرده و کوکوها را با دست شکل داده و در سینی قرار میدهیم.
مرحله هفتم
سپس سینی فر را در وسط فر قرار میدهیم و اجازه میدهیم به مدت ۱۵ دقیقه کوکوها بپزند. بعد از ۱۵ دقیقه کوکوها را برمیگردانیم تا طرف دیگرشان هم بپزد. برای ترد شدن روی کوکوها میتوانیم چند دقیقه گریل را روشن کنیم.