مواد لازم و آموزش کوکی آمریکایی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش کوکی آمریکایی
کوکی آمریکایی یکی از شیرینیهای لذیذ و خوشبو از کشور آمریکاست که بافت بسیار تردی دارد. برای یادگیری روش تهیه این کوکی خوشمزه، با سایت آموزش رضیم همراه باشید.
مواد لازم کوکی آمریکایی |
|
تخم مرغ | ۱ عدد |
پودر قند | ۱۰۰ گرم |
روغن مایع | ۶۰ گرم |
آرد برنج | ۱۲۰ گرم |
نشاسته ذرت | ۵۰ گرم |
شکلات چیپسی | ۵۰ گرم |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
آموزش کوکی آمریکایی
مرحله اول
برای درست کردن کوکی آمریکایی، اول از همه فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود. سپس تخممرغ و وانیل را در یک کاسه بریزید و پودر قند را از الک رد کنید.
مرحله دوم
حالا باید پودر قند را الک کرده و با یک لیسک به خوبی هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند. سپس روغن مایع را اضافه کرده و کمی هم بزنید. بعد از آن، آرد برنج، نشاسته ذرت و بکینگ پودر را با هم ترکیب کنید.
مرحله سوم
در این مرحله، مواد خشک را سه بار الک کنید و به کم کم به کاسه اضافه کنید، در حالی که هم میزنید تا خمیری نرم و چسبنده به دست آید. توجه کنید که اگر خمیر چسبناک شد، از اضافه کردن آرد بیشتر خودداری کنید.
مرحله چهارم
حالا شکلات چیپسی را به خمیر اضافه کرده و مخلوط کنید تا شکلاتها به خوبی در خمیر پخش شوند. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و با دستان چرب، از خمیر گلولههایی به وزن ۲۰ گرم جدا کنید.
مرحله پنجم
خمیرها را در دست گرد کنید و با فاصله مشخص در سینی بچینید. سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و بگذارید کوکیها به مدت ۱۵ دقیقه بپزند.
مرحله ششم
بعد از ۱۴ دقیقه، یکی از کوکیها را از فر بیرون بیاورید و نصف کنید. اگر مغز آن کاملا پخته بود، سینی را از فر خارج کنید و بگذارید کوکیها کاملا خنک شوند.
مرحله هفتم
وقتی کوکیها سرد شدند، با کمک یک کاردک آنها را از کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرف مناسب بچینید. برای زیباتر شدن کوکیها، میتوانید کمی پودر پسته روی آنها بپاشید. نوش جان!