مواد لازم و آموزش کوکی ارده خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش کوکی ارده
کوکی ارده یکی از شیرینیهای ساده و خوشمزه است که در سراسر دنیا محبوبیت دارد و میتوان آن را با روشهای مختلف درست کرد. برای دریافت آموزش کامل و مراحل تهیه کوکی ارده، به سایت آموزشی رضیم خوش آمدید.
مواد لازم کوکی ارده | |
آرد | ۱ و نیم پیمانه |
جوش شیرین | ¾ قاشق چایخوری |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
کره | ½ پیمانه |
شکر | ۱ پیمانه |
تخم مرغ | ۱ عدد |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
ارده | ½ پیمانه |
کنجد سفید | ½ پیمانه |
آموزش کوکی ارده
مرحله اول
برای شروع درست کردن کوکی ارده، کره را ۳۰ دقیقه قبل از شروع کار از یخچال بیرون میآوریم تا به دمای اتاق برسد و نرم شود.
مرحله دوم
سپس کره نرم شده را با شکر، وانیل و تخممرغ در یک کاسه میریزیم و با همزن برقی به مدت ۲ دقیقه هم میزنیم تا مخلوط رنگی کرم مانند بگیرد. بعد از آن، ارده را به مخلوط اضافه کرده و کمی هم میزنیم.
مرحله سوم
حالا آرد و جوش شیرین را با هم الک کرده و ۳ بار الک میکنیم سپس به مخلوط کره اضافه میکنیم. بعد با همزن برقی در دور کم این مواد را مخلوط میکنیم تا یکدست شود.
مرحله چهارم
خمیر آمادهشده را با یک کیسه فریزر میپوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال میگذاریم. بعد از این مدت، فر را روی درجه ۱۷۵ سانتیگراد روشن کرده و اجازه میدهیم فر گرم شود.
مرحله پنجم
در این مرحله سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم. سپس ۱ قاشق غذاخوری از خمیر را برداشته و به شکل گرد درآورده و در کنجد میغلتانیم تا سطح آن کاملاً با کنجد پوشانده شود.
مرحله ششم
حالا کوکیها را با فاصله در سینی فر قرار میدهیم و سینی را در طبقه وسط فر میگذاریم. اجازه میدهیم کوکیها به مدت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه در فر پخته شوند، سپس سینی را بیرون میآوریم.
مرحله هفتم
در آخر، بیآنکه به کوکیها دست بزنیم، اجازه میدهیم تا کامل خنک شوند، سپس آنها را از کاغذ روغنی جدا کرده و در ظرف مورد نظر میگذاریم. در نهایت کوکیها را با چای تازه درست شده سرو میکنیم. نوش جان.