مواد لازم و آموزش کوکی اسمارتیز خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش کوکی اسمارتیز
کلوچه یکی از شیرینیهای لذیذ و محبوب ایرانی است که معمولاً همراه با چای در میان وعده یا عصرانه سرو میشود. این کلوچهها معمولاً پر از مغز هستند و خاصیتهای زیادی دارند. نوع دیگری از کلوچه وجود دارد که مغزدار نیست و به آن کوکی میگویند. کوکی اسمارتیز یکی از این نوعهاست که با اسمارتیزهای رنگی تزئین میشود. این کوکیها بسیار خوشمزه و ترد هستند و میتوانند به عنوان دسر یا همراه با چای برای عصرانه آماده و سرو شوند.
مواد لازم کوکی اسمارتیز | |
آرد | ۳ لیوان |
تخم مرغ | ۲ عدد |
شکر | ۱ لیوان |
روغن مایع | ۱ لیوان |
پودر کاکائو | ۳ قاشق غذا خوری |
بکینگ پودر | ۲ قاشق مربا خوری |
وانیل | یک چهارم قاشق چای خوری |
دستور پخت کوکی اسمارتیز
مرحله اول
برای درست کردن کوکی اسمارتیز خوشمزه، ابتدا تمام مواد را نیم ساعت قبل از شروع پخت از یخچال خارج میکنیم تا به دمای محیط برسند. سپس یک کاسه برداشته و تخممرغها را درون آن میشکنیم. بعد شکر و وانیل را به آنها اضافه میکنیم.
مرحله دوم
سپس با همزن برقی به مدت ۷ دقیقه مخلوط را میزنیم تا رنگ آن کرم مانند شود. بعد روغن مایع را اضافه میکنیم و دوباره دو دور دیگر به هم زدن ادامه میدهیم. بعد همزن را کنار میگذاریم. حالا آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم ترکیب میکنیم و الک مینماییم.
مرحله سوم
سپس این مخلوط را در سه مرحله به مخلوط تخممرغی اضافه کرده و با لیسک به آرامی هم میزنیم. تا جایی آرد اضافه میکنیم که خمیر نرم و لطیفی به دست آید. به اندازه یک گردو کوچک از خمیر برمیداریم و در دست گرد میکنیم. کف سینی فر را کمی کاغذ روغنی میپوشانیم.
مرحله چهارم
در این مرحله کاغذ روغنی را به خوبی چرب میکنیم و خمیرهای گرد شده را درون سینی فر قرار میدهیم. سپس اسمارتیزها را روی آنها میپاشیم و کمی با دست آنها را فشار میدهیم تا روی خمیر بروند.
مرحله پنجم
فر را که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه گرم کردهایم، سینی را داخل آن قرار میدهیم و اجازه میدهیم کوکیها حدود ۱۵ دقیقه دیگر با همین دما پخته شوند. بعد از پخت، سینی را خارج کرده و میگذاریم تا خنک شود. سپس کوکیها را از کاغذ روغنی جدا میکنیم.