آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کوکی براونی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کوکی براونی

کوکی براونی یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه است که بافت سبکی دارد و به کوکی خیس نیز معروف است. این شیرینی یک میان‌وعده لذیذ و مقوی به حساب می‌آید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با آموزش کوکی براونی به ادامه مطلب در سایت آموزشی رضیم توجه کنید.

مواد لازم برای کیک
آرد ۳ و نیم لیوان
تخم‌مرغ ۲ عدد
شکر نصف لیوان
روغن مایع ۱ لیوان
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
وانیل به مقدار کافی
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
مواد لازم برای شربت
شکر یک و نیم لیوان
شیر نصف لیوان
قهوه یک قاشق غذاخوری
آب یک و نیم لیوان

آموزش کوکی براونی

مرحله اول

برای درست کردن کوکی براونی خوشمزه، ابتدا تخم‌مرغ‌ها را در دمای اتاق قرار دهید تا کمی گرم شوند. سپس در یک ظرف مناسب، با همزن برقی یا دستی خوب هم بزنید تا پف کرده و حجیم شوند.

مرحله دوم

بعد از آن، شکر را به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید و حدود ۴ دقیقه هم بزنید تا مایع به رنگ کرمی درآید. حالا وانیل را نیز به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کمی کشدار شوند و با هم ترکیب شوند.

مرحله سوم

پس از آن، روغن مایع را به مخلوط اضافه کنید و با دور کند همزن کمی هم بزنید. فقط کافی است که روغن با مواد دیگر ترکیب شود و خمیر نرم و یکدستی به دست آید.

مرحله چهارم

حالا آرد را در یک ظرف الک کنید و بکینگ پودر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس برای جلوگیری از گلوله شدن آرد، یک بار دیگر آن را الک کنید تا بافت آرد یکنواخت شود.

مرحله پنجم

در مرحله بعد، آرد را به آرامی روی مخلوط بریزید و با همزن دستی به صورت دورانی هم بزنید تا خمیر غلیظ و یکدستی به دست آید.

“““html

و نرمی پیدا کند.

نکته: در این مرحله بهتر است از همزن دستی استفاده کنید تا پف شیرینی خراب نشود.

مرحله ششم

سینی فر را با کره یا روغن چرب کنید یا برای راحتی، کاغذ روغنی در سینی بگذارید. از خمیر به اندازه یک گردو بردارید، آن را با دست گرد کنید و روی سینی با فاصله بچینید.

مرحله هفتم

سپس سینی را در فر که قبلاً با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده است قرار دهید و ۳۰ تا ۴۰ دقیقه منتظر باشید تا کوکی‌ها پخته شوند و روی آن‌ها طلایی رنگ گردد.

مرحله هشتم

در این مدت برای درست کردن شربت روی کوکی‌ها، در یک ظرف مناسب آب و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت متوسط بگذارید تا خوب با هم ترکیب شوند و به جوش بیایند.

مرحله نهم

وقتی آب جوش آمد، اجازه دهید ۳ دقیقه بجوشد تا کمی غلیظ‌تر شود، سپس شیر را اضافه کنید و هم بزنید و بگذارید تا دوباره چند جوش بزند تا شربت یکدست شود.

مواد لازم و آموزش کوکی براونی خانگی (مرحله به مرحله)

مرحله دهم

سپس شربت را از روی حرارت بردارید و یک قاشق قهوه به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا قهوه در آن گلوله نشود، حالا بگذارید تا خنک شود.

مرحله یازدهم

بعد از اینکه شیرینی‌ها پخته شدند، کوکی‌های داغ را به مدت یک ثانیه در شربت سرد فرو کنید و سپس درآورید. همه کوکی‌ها را به همین شکل در شربت آغشته کنید.

مرحله دوازدهم

حالا برای تزئین روی کوکی‌ها، تقریبا ۸۰ گرم شکلات را به روش بن‌ماری ذوب کنید و از شکلات آب شده روی کوکی‌ها بریزید و مقداری پودر پسته یا نارگیل روی آن بپاشید. در انتها کوکی‌های براونی آماده شده را در ظرف مناسب بچینید و همراه با چای سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا