آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کوکی تابه ای خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کوکی تابه ای

کوکی تابه ای یکی از شیرینی‌های ساده‌ای است که می‌توان به راحتی در خانه تهیه کرد و طعم‌های متفاوتی دارد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه کوکی تابه ای، ادامه متن را در سایت رضیم دنبال کنید.

مواد لازم کوکی تابه ای
کره⁣ ۵۰ گرم
پودر قند ۳۵ گرم
زرده تخم مرغ⁣ ۱ عدد
آرد⁣ ۸۰ گرم
پودر کاکائو ۱ قاشق چایخوری
شکلات تخته ای به مقدار کافی

آموزش کوکی تابه ای

مرحله اول

برای شروع تهیه کوکی تابه ای، ابتدا کره را از یخچال بیرون می‌آوریم و به مدت ۳۰ دقیقه در دمای اتاق می‌گذاریم تا نرم شود.

مرحله دوم

کره نرم شده را در یک کاسه می‌گذاریم و پودر قند را الک کرده و روی کره می‌ریزیم. سپس مخلوط کره و پودر قند را خوب هم می‌زنیم تا یکدست شود.

مرحله سوم

در این مرحله، زرده تخم مرغ را از سفیده جدا کرده و به مخلوط کره اضافه می‌کنیم و دوباره هم می‌زنیم تا همه مواد خوب مخلوط شوند. سپس آرد و پودر کاکائو را الک می‌کنیم.

مرحله چهارم

آرد و پودر کاکائو را سه بار الک می‌کنیم و کم‌کم به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه می‌کنیم. سپس با همزن و بعد با لیسک خوب مواد را مخلوط می‌کنیم تا یک خمیر نرم و لطیف به دست آید.

مرحله پنجم

یک تابه مناسب را با دو لایه کاغذ روغنی می‌پوشانیم و کمی چرب می‌کنیم. سپس شکلات تخته‌ای را به تکه‌های کوچک خرد می‌کنیم. مقداری از خمیر کوکی را برمی‌داریم و به شکل گرد درمی‌آوریم.

مرحله ششم

یک تکه شکلات را وسط خمیر می‌گذاریم و کمی فشار می‌دهیم. سپس خمیر را جمع کرده و دوباره گرد می‌کنیم. خمیرها را با کمی فاصله درون تابه قرار می‌دهیم.

مرحله هفتم

در این مرحله، درب تابه را با یک دم‌کنی می‌پوشانیم و تابه را روی حرارت متوسط می‌گذاریم. بعد از دو دقیقه، حرارت را کمتر می‌کنیم و اجازه می‌دهیم کوکی‌ها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزند.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا