آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کوکی تویکس خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کوکی تویکس

کوکی توئیکس نوعی شیرینی خشک و خوشمزه است که از شکلات تویکس الهام گرفته شده. این کوکی از یک لایه بیسکویتی و یک لایه کاراملی تشکیل شده و می‌توانیم روی آن را با شکلات تزئین کنیم. طعم این شیرینی بسیار عالی است و درست کردن آن نیز بسیار ساده می‌باشد. طعم کاراملی این شیرینی باعث می‌شود که همه آن را دوست داشته باشند. شما می‌توانید این شیرینی را برای عصرانه، دورهمی‌ها، یا مناسبت‌های مختلف مانند عید نوروز درست کنید. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله کوکی تویکس، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم کوکی تویکس
کره هم دمای محیط ۱۵۰ گرم
آرد شیرینی پزی ۲۰۰ گرم
پودر قند یا شکر ۶۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
تافی کاراملی ۲۰۸ گرم
خامه صبحانه ۳ قاشق غذا خوری

آموزش کوکی تویکس

مرحله اول

برای درست کردن کوکی تویکس خوشمزه، ابتدا خمیر را آماده می‌کنیم. برای این کار، کره که به دمای محیط رسیده و پودر قند الک شده را داخل یک کاسه می‌ریزیم و با همزن روی دور کم مخلوط می‌کنیم تا پودر قند به خوبی با کره مخلوط شود و دانه‌های پودر قند دیده نشود.

مرحله دوم

در این مرحله، با همزن در دور تند برای یک دقیقه هم می‌زنیم تا همه مواد خوب با هم ترکیب شوند. بعد زرده تخم‌مرغ و وانیل را اضافه می‌کنیم و حدود ۳۰ ثانیه دیگر هم می‌زنیم تا مواد کامل مخلوط شوند.

مرحله سوم

حالا آرد را به مواد اضافه می‌کنیم و با قاشق هم می‌زنیم تا مواد شبیه خرده نان شود. سپس با نوک انگشتان خمیر را جمع می‌کنیم تا خمیری یکدست و نرم بدست آید.

مرحله چهارم

چون در خمیر از کره استفاده کردیم، نباید از کف دست برای جمع کردن خمیر استفاده کنیم و همچنین نباید خمیر را بیش از حد ورز بدهیم. زیرا حرارت کف دست و ورز اضافی باعث می‌شود خمیر چرب شود.

مرحله پنجم

در نهایت، اگر خمیر را بیش از حد بپزیم، شیرینی سفت و خشک می‌شود و طعم خوبی نخواهد داشت. خمیر آماده‌شده را داخل نایلون مخصوص فریزر قرار می‌دهیم و کمی با دست فشار می‌دهیم تا صاف شود و به مدت یک ساعت داخل یخچال استراحت می‌دهیم.

مرحله ششم

سپس خمیر را بین دو کاغذ روغنی به ضخامت ۳ تا ۴ میلی‌متر با وردنه باز می‌کنیم. دقت می‌کنیم که ضخامت خمیر در همه جا یکسان باشد. بعد با قالب دلخواه، شیرینی را برش می‌زنیم. می‌توانیم از قالب‌های طرح‌دار برای این شیرینی استفاده کنیم.

مرحله هفتم

اگر احساس کردیم که قالب به خمیر می‌چسبد،

“““html

ابتدا کاتر را در آرد می‌زنیم و چند بار به آرامی روی صفحه کار می‌کوبیم تا آرد اضافی از آن بریزد. سپس با استفاده از آن قالب‌هایی از خمیر درست می‌کنیم. اگر کاتر تو خالی مناسبی برای این شیرینی نداشته باشیم، می‌توانیم مقداری از خمیر شیرینی را جدا کنیم.

مرحله هشتم

سپس خمیر را در دست نرم می‌کنیم و با فشار کمی آن را صاف‌تر می‌کنیم. بعد با یک وسیله گرد، مثل پشت کاتر، روی شیرینی فشار می‌دهیم تا فضای توخالی روی خمیر شکل بگیرد و بقیه شیرینی‌ها را به همین روش آماده می‌کنیم.

مرحله نهم

سعی کنیم همه شیرینی‌ها یک اندازه باشند. پس از قالب زدن، شیرینی‌ها را روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده است، می‌چینیم و کمی فاصله بین آن‌ها می‌گذاریم. سینی را به مدت یک ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا شیرینی‌ها کمی استراحت کنند.

مرحله دهم

سپس سینی را در فر قرار می‌دهیم که دمای آن ۱۸۰ درجه است و از قبل گرم شده است. شیرینی‌ها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه می‌پزیم. این زمان در فرهای مختلف متفاوت است. وقتی شیرینی‌ها کمی تغییر رنگ دادند و طلایی شدند، می‌توانیم آن‌ها را از فر خارج کنیم.

مواد لازم و آموزش کوکی تویکس خانگی (مرحله به مرحله)

مرحله یازدهم

اجازه می‌دهیم شیرینی‌ها داخل سینی کاملاً خنک شوند و تا زمانی که هیچ وقت جابجا نشوند، چون این کار باعث خرد شدن کوکی‌ها می‌شود. بعد از اینکه کوکی‌ها خنک شدند، می‌توانیم آن‌ها را از کاغذ روغنی جدا کنیم و روی صفحه کار بگذاریم.

مرحله دوازدهم

برای تهیه لایه کاراملی، تافی کاراملی را داخل یک ظرف می‌ریزیم. می‌توانیم از هر نوع تافی کارامل که دوست داریم استفاده کنیم. سپس ظرف را روی حرارت بن ماری قرار می‌دهیم تا تافی‌ها کمی نرم شوند و بعد خامه صبحانه را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله سیزدهم

سپس معجون را به روش بن ماری هم می‌زنیم تا به یک بافت صاف و یکدست برسیم. توجه داشته باشید که آب کردن تافی‌ها و مخلوط کردن آن با خامه نسبت به آب کردن شکلات زمان بیشتری می‌برد و به هم زدن بیشتری نیاز دارد.

مرحله چهاردهم

با حوصله مخلوط را هم می‌زنیم تا سس کاراملی کاملاً یکدست شود. وقتی که سس آماده شد، از روی حرارت بر می‌داریم و اجازه می‌دهیم کمی خنک شود. سپس آن را داخل یک قیف یکبار مصرف می‌ریزیم.

مرحله پانزدهم

سپس فضای داخل شیرینی‌ها را به طور کامل با سس کاراملی پر می‌کنیم و می‌گذاریم کمی بماند تا خوب خودش را بگیرد. اگر دوست داشته باشید، می‌توانید مقداری شکلات شیری یا تلخ را ذوب کرده و داخل قیف بچکانید.

مرحله شانزدهم

سپس شکلات را به شکل خط‌های رفت و برگشتی روی شیرینی‌ها می‌ریزیم تا زیباتر به نظر برسند، یا می‌توانیم روی قسمت کاراملی شکلات خرد شده بپاشیم. شیرینی‌های آماده را در ظرف دربسته نگهداری می‌کنیم و هنگام سرو آن‌ها را روی هم نمی‌چینیم زیرا به هم می‌چسبند.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا