آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کوکی جوجه تیغی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کوکی جوجه تیغی

کوکی جوجه تیغی یکی از انواع شیرینی‌های ساده و خوشمزه است که معمولاً برای مهمانی‌ها درست می‌شود. اگر می‌خواهید طرز تهیه این کوکی را به صورت مرحله به مرحله یاد بگیرید، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم کوکی جوجه تیغی
آرد قنادی ۱ و ⅓ لیوان
کره ۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
پودر شکر ½ لیوان
وانیل نوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر ½ قاشق چایخوری
شکلات تخته‌ای و پودر نارگیل برای تزیین

آموزش کوکی جوجه تیغی

مرحله اول

برای درست کردن کوکی جوجه تیغی خوشمزه، ابتدا همه مواد یخچالی را از یخچال بیرون می‌آوریم تا به دمای اتاق برسند. بعد کره، پودر شکر، وانیل و زرده تخم مرغ را در یک کاسه مناسب می‌ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله، مواد را با همزن برقی و با سرعت بالا به مدت ۵ دقیقه مخلوط می‌کنیم تا صاف و یکدست شوند. سپس آرد را با بکینگ پودر ترکیب کرده و روی مواد در کاسه الک می‌کنیم. بعد هم با لیسک مواد را خوب ترکیب می‌کنیم.

مرحله سوم

پس از اینکه خمیر کمی جمع شد، به جای لیسک از نوک انگشتان خود استفاده کرده و خمیر را ورز می‌دهیم تا کاملاً منسجم شود. بعد خمیر را در یک نایلون می‌پیچیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال می‌گذاریم.

مرحله چهارم

بعد از ۳۰ دقیقه، فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و مقدار مناسبی از خمیر به اندازه یک گردو برمی‌داریم و آن را به شکل اشک در می‌آوریم.

مرحله پنجم

حالا خمیرهای شکل‌داده‌شده را در سینی فر می‌چینیم و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر می‌گذاریم تا پخته شوند. بعد از این زمان، کوکی‌ها را از فر خارج کرده و می‌گذاریم تا خنک شوند.

مرحله ششم

برای تزیین، شکلات تخته‌ای را به همراه ۱ قاشق روغن در یک کاسه می‌ریزیم و روی بخار آب ذوب می‌کنیم. سپس پشت کوکی‌ها را با شکلات می‌پوشانیم و کمی پودر نارگیل روی آن‌ها می‌ریزیم. در انتها با شکلات، بینی و چشم‌های جوجه تیغی را درست می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا