مواد لازم و آموزش کوکی خرما خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش کوکی خرما
کوکی خرما یک نوع شیرینی خوشمزه و آسان است که در جاهای مختلف دنیا تهیه میشود. برای یادگیری مرحله به مرحله تهیه آن، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم کوکی خرما | |
خرما | ۱۵۰ گرم |
کره بادام زمینی | ۱۵۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
آموزش کوکی خرما
مرحله اول
برای تهیه کوکی خرما، اولین کار این است که پوست و هسته خرماها را جدا کنیم. سپس خرماها را در غذاساز میریزیم. بعد از آن، کره بادام زمینی را به آن اضافه کرده و مواد را میکس میکنیم تا خوب ترکیب شوند.
مرحله دوم
حالا تخم مرغ و کمی وانیل را به مخلوط خرما و کره بادام زمینی اضافه میکنیم و دوباره میکس میکنیم تا همه مواد خوب مخلوط شوند. اگر مخلوط خیلی شل بود، میتوانیم دو قاشق غذاخوری آرد به آن اضافه کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله، خمیر کوکی را در یک کیسه فریزر میگذاریم و آن را صاف میکنیم. سپس اجازه میدهیم که خمیر به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت کند. بعد از این زمان، فر را روی دمای ۱۶۵ درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم.
مرحله چهارم
سپس خمیر کوکی را از یخچال خارج میکنیم. مقدار کمی از خمیر به اندازه گردو بر میداریم و با چنگال روی آن خط میزنیم تا شکل بگیرد. بعد، این خمیرها را در سینی فر با فاصله مناسب از هم قرار میدهیم.
مرحله پنجم
حالا سینی را در طبقه وسط فر قرار میدهیم و منتظر میمانیم تا دور کوکیها طلایی شود. بعد از اینکه پخت تمام شد، سینی را از فر خارج میکنیم و اجازه میدهیم کوکیها کاملاً خنک شوند.
مرحله ششم
در پایان، کوکیهای خرما را از سینی جدا کرده و با شکلات ذوب شده و مغز بادامزمینی تزئین میکنیم. سپس آنها را در ظرف دلخواه میگذاریم و با چای سرو میکنیم. نوش جان.