مواد لازم و آموزش کوکی دارچینی خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش کوکی دارچینی
کوکی دارچینی یکی از شیرینیهای محبوب است که در بسیاری از کشورها طرفداران زیادی دارد. این کوکیها معمولاً در قنادیها و شیرینیپزیها و همچنین در کارخانههای تولید بیسکویت تهیه میشوند. طعم خوشمزه دارچین و بافت مناسب این کوکیها دلیل علاقه مردم به آنهاست. شما میتوانید کوکیهای دارچینی را تا دو هفته در یخچال نگهداری کنید. از آنجا که در تهیه این کوکیها از خامه استفاده نمیشود، نیازی نیست نگران خراب شدن آنها باشید. در این مقاله، ما به شما آموزش میدهیم چگونه کوکی دارچینی درست کنید. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم کوکی دارچینی | |
روغن صاف قنادی | ۱ پیمانه |
پودر قند | ۱ پیمانه |
تخم مرغ | ۱ عدد |
آرد | ۲ پیمانه |
دارچین | ۱ قاشق چای خوری |
خلال پسته یا بادام | به میزان لازم |
آموزش کوکی دارچینی
مرحله اول
برای تهیه کوکی دارچینی، به روغن صاف قنادی نیاز داریم. این روغن را میتوانید از فروشگاههای مخصوص شیرینیپزی خریداری کنید یا خودتان آن را در خانه تهیه کنید.
مرحله دوم
استفاده از این نوع روغن بر روی طعم و ماندگاری کوکیها تأثیر زیادی دارد. چراکه این شیرینیها معمولاً یک یا دو هفته در خانه نگهداری میشوند. بنابراین باید از روغن صاف استفاده کنید.
مرحله سوم
یک ظرف بزرگ و عمیق بردارید و روغن صاف را با پودر قند الک شده خوب مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شود. بعد از اینکه این دو خوب مخلوط شدند، یک زرده تخممرغ و سپس دارچین را اضافه کرده و دوباره هم بزنید. مواد باید کاملاً با هم مخلوط شوند.
مرحله چهارم
به خاطر داشته باشید که برای درست کردن کوکیها، باید از ظروف و ابزارهای تمیز و بدون چربی استفاده کنید. آرد را به تدریج و به آرامی به مخلوط اضافه کنید و با یک قاشق هم بزنید.
مرحله پنجم
استفاده از قاشق در این مرحله برای ایجاد بافت مناسب کوکی اهمیت دارد. آرد را به آرامی و به صورت چرخشی هم بزنید. در انتها، با نوک انگشت خمیر را کمی ورز دهید، اما از وردنه استفاده نکنید و خمیر را بیش از حد ورز ندهید.
مرحله ششم
ورز دادن زیاد میتواند بافت کوکی را خراب کند. حالا باید خمیر را قالب بزنید. خمیر را روی یک سطح صاف قرار دهید و با قرار دادن پلستیک فریزر زیر و روی آن، پهن کنید تا قطر خمیر به حدود ۴ تا ۵ میلیمتر برسد.
مرحله هفتم
سپس میتوانید به کمک قالب، کوکیها را شکل دهید. یادآوری میکنم که یک عدد تخممرغ در مواد اولیه داشتیم که یادتان هست زرده آن را قبلاً به مایع کوکی اضافه کردیم. حالا باید سفیده تخممرغ را برای تزئین آماده کنید. آن را در یک ظرف تمیز خوب هم بزنید تا از حالت لختگی در بیاید.
مرحله هشتم
بعد از آماده شدن سفیده، با قلمو آن را روی کوکیها بمالید. اگر دوست دارید، میتوانید روی کوکیها را با مغزهای مختلف تزئین کنید. فر را از قبل گرم کنید و کوکیها را به مدت ۲۰ دقیقه در دمای ۱۶۰ درجه بپزید. برای اینکه طعم دارچین حفظ شود، کوکیها را بیش از حد نپزید.