آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کوکی دارک خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کوکی دارک

کوکی دارک یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه‌ای است که در کشورهای مختلف تهیه می‌شود. این شیرینی با روش‌های متفاوتی درست می‌شود. اگر می‌خواهید آموزش کامل و مرحله‌به‌مرحله تهیه کوکی دارک را یاد بگیرید، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کره ۱۰۰ گرم
پودرقند ۵۰ گرم
تخم مرغ ½ تخم مرغ
وانیل ۱ قاشق چایخوری
آرد سفید قنادی ۱۱۵ گرم
پودر کاکائو ۲۰ گرم

آموزش کوکی دارک

مرحله اول

برای شروع تهیه کوکی دارک، کره را از یخچال بیرون می‌آوریم و می‌گذاریم در دمای اتاق نرم شود. سپس یک کاسه مناسب برمی‌داریم.

مرحله دوم

پودر قند را به کره اضافه کرده و با همزن دستی حدود ۱۰ دقیقه هم می‌زنیم تا کاملاً نرم و یکدست شود. سپس تخم مرغ را در یک کاسه جداگانه می‌شکنیم و هم می‌زنیم تا حالت لختگی نگیرد.

مرحله سوم

در این مرحله، تخم مرغ و وانیل را به مخلوط کره و پودر قند اضافه می‌کنیم و دوباره هم می‌زنیم تا ترکیب شود. سپس آرد و پودر کاکائو را در یک کاسه دیگر می‌ریزیم.

مرحله چهارم

آرد و پودر کاکائو را مخلوط کرده و ۳ بار الک می‌کنیم. سپس این مخلوط را به ترکیب کره اضافه می‌کنیم و با نوک انگشتان ورز می‌دهیم تا خمیر شکل بگیرد.

مرحله پنجم

فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کرده و می‌گذاریم گرم شود. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و مقدار مناسبی از خمیر کوکی را به صورت گرد در دست خود شکل می‌دهیم.

مرحله ششم

کوکی‌ها را در سینی فر بچینیم و روی آنها حفره‌ای ایجاد می‌کنیم. سپس سینی را در وسط فر قرار داده و ۱۵ تا ۱۷ دقیقه می‌گذاریم بپزند.

مرحله هفتم

زمانی که کوکی‌ها خوب پخته شدند، از فر بیرون می‌آوریم و می‌گذاریم تا در دمای اتاق خنک شوند. سپس آنها را از کاغذ روغنی جدا کرده و در ظرف مورد نظر می‌چینیم.

مرحله هشتم

در نهایت، با توجه به دلخواه‌تان می‌توانید در حفره‌های کوکی‌ها را با عسل، مارمالاد یا عسل سفید پر کنید. سپس کوکی‌های دارک را در ظرف مورد نظر گذاشته و با چای سرو کنید. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا