مواد لازم و آموزش کوکی ذرت خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش کوکی ذرت
کوکی ذرت یکی از نوعهای ساده و خوشمزه کوکیها است که در سراسر جهان تهیه میشود و دستور پختهای مختلفی دارد. برای آشنایی با روش کامل و مرحله به مرحله تهیه کوکی ذرت، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم کوکی ذرت | |
آرد سفید | ۸۰ گرم |
نشاسته ذرت | ۲۵۰ گرم |
کره | ۱۰۰ گرم |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
شکر | ۳۰ گرم |
شیر تغلیظ شده | ۱۵۰ گرم |
بکینگ پودر | ½ قاشق چایخوری |
نوتلا | ۴۰۰ گرم |
زست لیمو | ۱ قاشق چایخوری |
آموزش کوکی ذرت
مرحله اول
برای تهیه کوکی ذرت خوشمزه، ابتدا کره نرم را به همراه شکر، زرده تخممرغ و شیر تغلیظ شده در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس همه مواد را با استفاده از یک همزن دستی یا چنگال خوب هم بزنید تا مخلوطی یکدست تشکیل شود.
مرحله دوم
در این مرحله، رنده پوست لیمو را به مخلوط اضافه کنید و مجدداً همه چیز را هم بزنید تا کاملاً یکدست شود. سپس، آرد، بکینگ پودر و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کرده و آنها را الک کنید.
مرحله سوم
حالا مخلوط آرد و نشاسته را به آرامی روی مواد الک کنید و در حین الک کردن، آنها را به آرامی هم بزنید تا یک خمیر نرم و چسبنده به دست آید. خمیر را در یک نایلون قرار دهید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.
مرحله چهارم
پس از یک ساعت، فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. همزمان، یک سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و سپس مقدار کمی از خمیر به اندازه یک گردو بردارید.
مرحله پنجم
خمیر را با دست کمی فشار دهید و روی سینی فر بچینید. بعد، با استفاده از یک چنگال روی خمیرها شکل ایجاد کنید. این کار را برای تمام خمیر تکرار کنید و همه را در سینی فر بچینید، سپس سینی را در فر قرار دهید.
مرحله ششم
بعد از ۸ تا ۱۰ دقیقه، کوکیها را از فر بیرون بیاورید و بگذارید کمی خنک شوند. در نهایت، مقداری نوتلا بین هر دو کوکی بگذارید و آنها را به هم بچسبانید. حالا آنها را در یک ظرف زیبا بچینید و سرو کنید.