آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کوکی زرشک خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کوکی زرشک

کوکی زرشک یکی از شیرینی های خوشمزه و ساده است که معمولاً با زرشک تازه تهیه می‌شود. در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید تا مراحل تهیه آن را به صورت کامل بررسی کنیم.

مواد لازم کوکی زرشک
آرد ۱٫۵ پیمانه
روغن صاف ۱۰۰ گرم
روغن مایع ¼ پیمانه
ماست شیرین ۱ قاشق غذاخوری
پودر قند ۱ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
زرشک تازه ½ پیمانه
بکینگ پودر ½ قاشق چایخوری
وانیل مایع ۱ قاشق چایخوری

آموزش کوکی زرشک

مرحله اول

برای شروع، تمام مواد را ۳۰ دقیقه قبل از تهیه کوکی‌ها در دمای اتاق قرار می‌دهیم تا با هم دما شوند. سپس فر را روی دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود.

مرحله دوم

سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و کنار می‌گذاریم. سپس روغن صاف و روغن مایع و پودر قند الک شده را در یک کاسه مناسب می‌ریزیم.

مرحله سوم

مواد داخل کاسه را با همزن برقی مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود. سپس یکی از تخم‌مرغ‌ها را به همراه وانیل و ماست به ترکیب اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم تا همه چیز با هم ترکیب شود. حالا تخم‌مرغ دوم را اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

دوباره مواد را به خوبی مخلوط می‌کنیم. سپس آرد و بکینگ پودر را با هم ترکیب کرده و روی مواد الک می‌کنیم و در حین عمل الک، با لیسک مواد را آرام هم می‌زنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله، زرشک را بعد از شستن و خشک کردن، در یک ظرف با کمی آرد بپوشانیم و سپس آن را به مایه کوکی اضافه می‌کنیم. کمی هم زرشک را در مایه کوکی مخلوط می‌کنیم تا به طور یکنواخت پخش شود.

مرحله ششم

مایه کوکی را درون قیف با ماسوره ساده می‌ریزیم و با فاصله روی کاغذ روغنی الگوهایی می‌زنیم. سپس با انگشت آغشته به روغن، بالای خمیرها را به آرامی صاف می‌کنیم.

مرحله هفتم

بر روی کوکی‌ها کمی پودر قند می‌پاشیم و سپس سینی را در فر می‌گذاریم تا کوکی‌ها پخته شوند. این روند تقریباً ۱۲ تا ۱۵ دقیقه زمان می‌برد. وقتی کوکی‌ها پخته شدند، آن‌ها را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن در ظرف مورد نظرمون می‌چینیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا