آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کوکی شکلات تلخ خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کوکی شکلات تلخ

کوکی شکلات تلخ یکی از شیرینی‌های خوشمزه و آسان است که در هر کشوری طرفدار دارد. این شیرینی برای پذیرایی عالی است. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه این کوکی خوشمزه، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم کوکی شکلات تلخ
آرد ۱۵۰ گرم
کره ۲۰۰ گرم
پودر قند ۸۰ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
وانیل ⅛ قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری
شکلات تلخ به مقدار کافی

آموزش کوکی شکلات تلخ

مرحله اول

برای درست کردن کوکی شکلات تلخ، ابتدا کره را ۳۰ دقیقه قبل از یخچال بیرون می‌گذاریم تا نرم شود و به دمای اتاق برسد.

مرحله دوم

بعد از این مدت، کره نرم شده را به همراه پودر قند در یک کاسه قرار می‌دهیم و با همزن برقی به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم می‌زنیم تا کره و پودر قند خوب مخلوط و حجیم شوند.

مرحله سوم

در این مرحله زرده تخم مرغ را از سفیده جداسازی می‌کنیم. سپس زرده‌ها و وانیل را به مخلوط کره و پودر قند اضافه می‌کنیم و هر کدام را به مدت ۱ دقیقه هم می‌زنیم تا همه چیز خوب مخلوط شود.

مرحله چهارم

حالا پودر کاکائو را الک کرده و روی مخلوط اضافه می‌کنیم. سپس به آرامی با همزن مخلوط می‌کنیم. پس از آن، همزن را کنار می‌گذاریم و آرد را به آرامی به مخلوط اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله با لیسک یا نوک انگشتان خمیر را مخلوط می‌کنیم. وقتی که خمیر نرم و به دست نچسبید، اضافه کردن آرد را متوقف می‌کنیم. سپس خمیر را در یک کیسه فریزر قرار می‌دهیم.

مرحله ششم

حالا خمیر را به مدت ۱ ساعت در یخچال می‌گذاریم تا استراحت کند. در این زمان، فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم می‌کنیم تا گرم شود.

مرحله هفتم

زمانی که خمیر استراحت کرد، آن را از یخچال بیرون می‌آوریم و روی سطح کار کیسه فریزر قرار می‌دهیم. سپس خمیر را روی کیسه می‌گذاریم و مجدد آن را با کیسه پوشانده و با وردنه به قطر ۵ میلی‌متر باز می‌کنیم.

مرحله هشتم

حالا کیسه فریزر را از روی خمیر برمی‌داریم و خمیر را با کاتر به شکل دلخواه برش می‌زنیم. سپس با انگشت وسط خمیر را فشار می‌دهیم تا حفره ایجاد شود. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و شیرینی‌ها را در آن قرار می‌دهیم.

مرحله نهم

اکنون شیرینی‌ها را در فر قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم به مدت ۱۵ دقیقه بپزند. بعد از این مدت، سینی را از فر خارج می‌کنیم و اجازه می‌دهیم شیرینی‌ها کاملاً خنک شوند.

مرحله دهم

در همین حال، شکلات تلخ را روی بخار غیرمستقیم ذوب می‌کنیم. پس از اینکه شیرینی‌ها خنک شدند، یک طرف آن‌ها را در شکلات تلخ فرو می‌بریم و می‌توانیم حفره‌ها را با مربا پر کنیم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا