مواد لازم و آموزش کوکی شکلات چیپسی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش کوکی شکلات چیپسی
کوکی شکلاتی یکی از شیرینیهای بسیار محبوب و خوشمزه است که مانند کیک شکلاتی طرفداران زیادی دارد. این کوکیها که در اشکال مختلفی مثل کوکی شکلاتی و کوکیز بادام تهیه میشوند، ممکن است در ظاهر بسیار خشک و سفت به نظر برسند، اما اگر با روش درست پخته شوند، واقعاً ترد و نرم هستند. به همین دلیل، کوکیها بارها به عنوان یکی از محبوبترین شیرینیها در دنیا شناخته میشوند. دستور پخت این کوکیها به گونهای است که میتوان از مواد گوناگون برای تزیین و طعم دادن به آن استفاده کرد. برای یادگیری دستور پخت کامل و مرحله به مرحله کوکی شکلات چیپسی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۸ کوکی | |
شکر قهوهای (یا سفید) | نصف پیمانه |
کره | ۳ قاشق غذاخوری |
تخممرغ | ۱ عدد |
وانیل | ۲ قطره (یا ۱ پنس) |
آرد قنادی | یک و نیم پیمانه |
شکلات چیپسی | نصف پیمانه |
نوتلا (دلخواه) | کمی |
آموزش کوکی شکلات چیپسی
مرحله اول
برای تهیه یک کوکی خوشمزه با شکلات چیپسی، ابتدا شکر را در یک کاسه بریزید. سپس کره نرم شده را به آن اضافه کنید و با همزن دستی خوب مخلوط کنید. بعد از آن، یک تخممرغ را به مخلوط اضافه کنید.
مرحله دوم
وانیل را به مخلوط اضافه کنید و همه چیز را خوب بهم بزنید. سپس آرد الک شده را اضافه کنید و با یک لیسک کمکم همه مواد را با هم مخلوط کنید. شکلاتهای چیپسی را به خمیر اضافه کرده و دوباره با لیسک خوب مخلوط کنید. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
مرحله سوم
کمی از خمیر را در دست گرد کنید و در وسط آن کمی شکلات بریزید. سپس آن را ببندید و دوباره به صورت دایره درآورید و روی سینی فر بچینید. برای تزیین، روی خمیر کمی شکلات بگذارید.
مرحله چهارم
در این مرحله، سینی فر را در فر برقی با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد یا در فر گازی با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بگذارید که کوکیها بپزند. بعد از پخت، آنها را از فر خارج کنید.
مرحله پنجم
سپس کوکیها را به آرامی و فوراً از کاغذ روغنی جدا کنید و در یک ظرف مناسب بچینید. به یاد داشته باشید که خمیر را زیاد هم نزنید زیرا این کار باعث میشود خمیر روغنی شود. همچنین کاغذ روغنی نیازی به چرب شدن ندارد.