آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کوکی قلبی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کوکی قلبی

کلوچه یکی از شیرینی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که معمولاً با چای به عنوان میان وعده یا عصرانه سرو می‌شود. این کلوچه‌ها معمولاً مغزدار هستند و خواص زیادی دارند. اما یک نوع دیگری از کلوچه وجود دارد که مغزدار نیست و به آن‌ها کوکی می‌گویند. کوکی قلبی یکی از گونه‌های این نوع است که به شکل قلب تهیه می‌شود و با رنگ خوراکی قرمز به صورت دو رنگ درست می‌شود. این کوکی‌ها بسیار خوشمزه و ترد هستند و بافت آن‌ها شبیه بیسکویت است و می‌توانند به عنوان شیرینی یا همراه با چای برای عصرانه سرو شوند.

مواد لازم کوکی قلبی
کره به دمای محیط رسیده نصف پیمانه
شکر نصف پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل یا اسانس توت فرنگی ۱ قاشق چای خوری
نمک یک چهارم قاشق چای خوری
بکینگ پودر نصف قاشق چای خوری
آرد ۲ پیمانه
رنگ ژله ای غذا به مقدار لازم

دستور پخت کوکی قلبی

مرحله اول

برای درست کردن کوکی قلبی خوشمزه، اول از همه کره را به مدت نیم ساعت بیرون از یخچال بگذارید تا نرم شود. سپس آن را در یک کاسه بریزید. شکر را هم به آن اضافه کنید و با همزن بزنید تا نرم و کرم رنگ شود و کمی پف کند.

مرحله دوم

حال تخم‌مرغ و وانیل یا اسانس توت فرنگی را به مخلوط اضافه کنید و دوباره با دور کند همزن هم بزنید تا همه چیز یکدست شود. حال نمک و بکینگ پودر را هم به مخلوط بیفزایید و مخلوط کنید. سپس آرد را کم کم اضافه کنید تا یک خمیر نرم درست شود.

مرحله سوم

یک سوم از خمیر را بردارید و در یک ظرف دیگر با رنگ ژله‌ای قرمز یا صورتی مخلوط کنید. یک کاغذ روغنی روی میز کار بگذارید. حال خمیر صورتی را به چند قسمت تقسیم کنید و کنار بگذارید. خمیر کرم را هم به چند قسمت تقسیم کنید.

مرحله چهارم

حالا گلوله‌های خمیر را به ترتیب در دو رنگ کنار هم بگذارید و زیاد ورز ندهید تا مخلوط نشوند. با وردنه آن را صاف کنید. باید خمیر سفید با رگه‌های صورتی داشته باشید. خمیر را به شکل مستطیل درآورید.

مرحله پنجم

سپس آن را در یک سینی پهن کنید و حدود نیم ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند. سپس با کاتر قلبی آن را قالب بزنید. سینی فر را بردارید و کف آن را کاغذ روغنی بگذارید، سپس روی کاغذ را با کمی روغن چرب کنید.

مرحله ششم

حالا دوباره سینی را به دقیقه یخچال برگردانید. فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا حدود ۱۰ دقیقه گرم شود. سپس کوکی‌ها را در آن به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید تا رنگ‌شان تغییر کند. سینی را از فر بیرون بگذارید و حدود ۵ دقیقه بگذارید تا خنک شود.

مرحله هفتم

اکنون به آرامی کوکی‌ها را از کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرف مناسب برای سرو یا در ظرف دربسته برای نگهداری در یخچال قرار دهید. بافت این کوکی‌ها شبیه بیسکویت است و نیازی نیست خیلی در فر بماند. فقط کافی است زیر آن تغییر رنگ داده باشد و سپس از فر خارج شود.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا