مواد لازم و آموزش کوکی ماچا خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش کوکی ماچا
کوکی ماچا یکی از خوشمزهترین نوع کوکیها از سراسر جهان است که با استفاده از چای ماچا تهیه میشود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه کوکی ماچا، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم کوکی ماچا | |
آرد | ۱ و نیم پیمانه |
نشاسته ذرت | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر چای ماچا | ۲ و نیم قاشق چایخوری |
کره | ¾ پیمانه |
شکر | ¾ پیمانه |
نمک | ¼ قاشق چایخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
عصاره وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
شکلات سفید | به مقدار کافی |
آموزش کوکی ماچا
مرحله اول
برای درست کردن کوکی ماچا خوشمزه ابتدا کره را ۳۰ دقیقه قبل از یخچال بیرون میآوریم تا با دمای اتاق گرم شود. سپس در یک کاسه مناسب کره و شکر را با هم ترکیب میکنیم.
مرحله دوم
حالا با همزن برقی، این مخلوط را به مدت ۵ دقیقه هم میزنیم تا رنگ آن روشن و کشدار شود. سپس تخممرغ را به مخلوط اضافه میکنیم و به مدت ۳ دقیقه به هم زدن ادامه میدهیم. حالا یک کاسه دیگر انتخاب میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله آرد، نشاسته ذرت، پودر چای ماچا و نمک را به کاسه میریزیم و به خوبی مخلوط میکنیم. سپس این ترکیب را از الک عبور میدهیم و روی مخلوط کره الک میکنیم. حالا با یک لیسک تمام مواد را به هم ترکیب میکنیم تا یکدست شود.
مرحله چهارم
حالا مایه کوکی را درون قیف ماسورهای میریزیم. سپس فر را روی دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم و اجازه میدهیم فر گرم شود. روی سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم.
مرحله پنجم
اکنون با استفاده از قیف، مایه کوکیها را به شکل دلخواه بر روی کاغذ روغنی میریزیم. سپس سینی را در طبقه وسط فر قرار میدهیم و اجازه میدهیم کوکیها به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر بمانند تا کاملاً بپزند.
مرحله ششم
پس از این مدت، سینی را از فر خارج میکنیم و بدون دست زدن به کوکیها اجازه میدهیم خنک شوند. سپس وقتی که کوکیها کمی سرد شدند، آنها را روی یک توری میگذاریم تا کاملاً خنک شوند.
مرحله هفتم
در این مرحله، شکلات سفید را روی حرارت بخار کتری ذوب میکنیم. سپس یک طرف کوکیها را در شکلات سفید میزنیم و آنها را در یخچال قرار میدهیم تا شکلات سفت شود. کوکی ماچا را در ظرفی در بسته نگهداری میکنیم. نوش جان!