مواد لازم و آموزش کوکی مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش کوکی مرغ
کوکی مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در ترکیه است که با مواد مختلفی تهیه میشود. اگر میخواهید طرز تهیه این کوکی خوشمزه را به صورت مرحله به مرحله یاد بگیرید، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه و ران مرغ | ۵۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
سیر | ۲ حبه |
فلفل سبز | ۱ عدد |
جعفری | چند برگ |
آرد سوخاری | ۴ قاشق غذاخوری |
زیره | نوک قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه، فلفل قرمز و روغن | به مقدار کافی |
آموزش کوکی مرغ
مرحله اول
برای شروع تهیه کوکی مرغ، باید گوشت مرغ را در مخلوطکن بگذارید و کاملاً مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس آن را در یک کاسه بزرگ بریزید و تخممرغ را به آن اضافه کنید.
مرحله دوم
حالا سیر و پیاز را رنده کنید و پس از گرفتن آب اضافی آنها، به کاسه اضافه کنید. سپس جعفری را خرد کنید و به همراه آرد سوخاری، زیره و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه به کاسه بزنید.
مرحله سوم
تمام مواد را با هم خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند. سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا طعمها خوب ترکیب شوند. بعد از این مدت، کاسه را از یخچال خارج کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله، یک تابه روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا خوب داغ شود. از مایه کوکی به اندازه یک گردو بردارید و آن را به شکل گرد درآورید.
مرحله پنجم
اکنون با کف دست مایه کوکی را تخت کنید و به روغن داغ اضافه کنید تا سرخ شود. وقتی یک سمت کوکی سرخ شد، آن را برگردانید تا سمت دیگر هم سرخ شود. این کار را برای تمام مایه کوکیها انجام دهید.
مرحله ششم
بعد از اینکه سرخ کردن کوکیها تمام شد، آنها را روی توری فلزی یا دستمال حولهای بگذارید تا روغن اضافیشان گرفته شود. در پایان، کوکیها را در ظرف مورد نظر قرار دهید و با سس دلخواه سرو کنید.