آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کوکی موزی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کوکی موزی

کوکی موزی یکی از شیرینی‌های خوشمزه و خوش‌عطر است که برای کسانی که رژیم غذایی دارند، انتخاب مناسبی به حساب می‌آید. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه کوکی موزی با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم کوکی موزی
موز رسیده ۲ عدد
تخم مرغ (قابل حذف) ۱ عدد
اوتمیل یا جو دوسر پرک ریز ۲ فنجان
کره بادام زمینی ۱ قاشق غذاخوری
شیر ۱ قاشق چایخوری
وانیل ۱ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
شکلات و موز برای تزیین

آموزش کوکی موزی

مرحله اول

برای شروع تهیه کوکی موزی خوشمزه، اول فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. سپس پوست موزها را جدا کرده و به کمک چنگال در یک کاسه خوب له می‌کنیم.

مرحله دوم

بعد از آن، تخم‌مرغ‌ها و وانیل را به کاسه اضافه کرده و با همزن دستی خوب مخلوط می‌کنیم تا ترکیب شوند. سپس شیر و کره بادام زمینی را اضافه کرده و آرام هم می‌زنیم.

مرحله سوم

حالا جو دوسر پرک را به کاسه اضافه کرده و کمی هم می‌زنیم. سپس بیکینگ پودر را اضافه کرده و بعد از چند بار هم زدن، مایه کوکی را به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال قرار می‌دهیم تا کمی سفت شود.

مرحله چهارم

پس از گذشت این زمان، سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و مایه کوکی را با قاشق روی سینی بریزید و تنظیم کنید. در این مرحله می‌توانید یک برش موز یا یک تکه شکلات را در وسط مایه کوکی قرار دهید.

مرحله پنجم

سینی را در طبقه میانی فر قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم کوکی‌ها به مدت ۱۵ دقیقه در فر بمانند تا کاملاً پخته و طلایی شوند. سپس کوکی‌ها را در ظرف دلخواه قرار داده و با چای سرو کنید. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا