آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کوکی موکا خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کوکی موکا

کوکی موکا یکی از شیرینی‌های ساده و خوشمزه‌ای است که در بسیاری از کشورهای دنیا محبوبیت دارد و معمولاً با قهوه سرو می‌شود. اگر می‌خواهید طرز تهیه این کوکی خوشمزه را به صورت کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم کوکی موکا
تخم مرغ ۱ عدد
بکینگ پودر ½ قاشق چایخوری
وانیل ¼ قاشق چایخوری
شکر ۶۰ گرم
شکر قهوه‌ای ۶۰ گرم
آرد ۱۳۰ گرم
شکلات تخته‌ای ۴۵ گرم
کره ۶۰ گرم
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
پودر نسکافه یا پودر قهوه ۲ قاشق چایخوری
نمک ۱ پنس
شکلات چیپسی ⅓ لیوان

آموزش کوکی موکا

مرحله اول

برای تهیه این کوکی خوشمزه ابتدا شکلات تخته‌ای را به تکه‌های کوچک خرد می‌کنیم. سپس آن را به همراه کره در یک کاسه می‌ریزیم و روی بخار آب کتری قرار می‌دهیم تا ذوب شوند.

مرحله دوم

پس از ذوب شدن شکلات و کره، آنها را از روی بخار برمی‌داریم تا کاملاً خنک شوند. سپس تخم‌مرغ را به همراه شکر سفید و شکر قهوه‌ای در کاسه‌ای دیگر می‌ریزیم و با همزن برقی به مدت ۲ دقیقه با سرعت زیاد هم می‌زنیم.

“““html

هم می زنیم.

مرحله سوم

حالا باید پودر نسکافه یا قهوه، وانیل و مخلوط کره و شکلاتی که خنک شده را به کاسه اضافه کنیم. سپس با استفاده از همزن برقی، فقط تا جایی که همه چیز خوب مخلوط شود هم می‌زنیم. بعد از آن آرد، بکینگ پودر، نمک و پودر کاکائو را داخل الک می‌ریزیم.

مرحله چهارم

بعد از آن باید مخلوط آرد را سه بار الک کنیم. سپس به آرامی این مخلوط را در چند مرحله به کاسه اضافه می‌کنیم و با لیسک به صورت دورانی هم می‌زنیم تا خمیر کوکی به یکدستی برسد. حالا باید شکلات چیپسی را به کاسه اضافه کنیم و کمی هم بزنیم.

مرحله پنجم

زمانی که همه مواد خوب مخلوط شدند، روی کاسه را با درپوش می‌پوشانیم و اجازه می‌دهیم خمیر کوکی به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت کند. در این مدت می‌توانیم فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنیم.

مرحله ششم

بعد از ۳۰ دقیقه، خمیر کوکی را از یخچال در می‌آوریم و سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم. سپس به اندازه یک گردوی بزرگ از خمیر برمی‌داریم و با دست به صورت گرد فرم می‌دهیم.

مرحله هفتم

حالا خمیرهایی که فرم داده‌ایم را با کمی فاصله درون سینی فر می‌چینیم و به دلخواه مقداری شکلات چیپسی روی آن‌ها می‌ریزیم. به همین ترتیب همه خمیرها را فرم می‌دهیم و در سینی قرار می‌دهیم.

مرحله هشتم

در این مرحله سینی را در طبقه میانی فر قرار می‌دهیم و می‌گذاریم کوکی‌ها به مدت ۱۰ دقیقه در آن بمانند تا کاملا بپزند. بعد از این زمان، سینی را از فر در می‌آوریم و اجازه می‌دهیم که کوکی‌ها کاملا خنک شوند.

مرحله نهم

بعد از اینکه کوکی‌ها خنک شدند، آن‌ها را از کاغذ روغنی جدا می‌کنیم و در ظرف مورد نظرمون می‌چینیم. در نهایت مقداری پودر قند را در الک می‌ریزیم و به دلخواه روی کوکی‌ها الک کرده و سپس سرو می‌کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

مواد لازم و آموزش کوکی موکا خانگی (مرحله به مرحله)
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا