آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کوکی نعنایی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کوکی نعنایی

کوکی نعنایی یکی از انواع شیرینی‌های خشک و خوشمزه است که با استفاده از اسانس نعناع و برگ‌های نعنای تازه تهیه می‌شود. نعناع گیاهی معطر است که برای سلامت معده بسیار مفید است و عطر و طعم فوق‌العاده‌ای به کوکی می‌بخشد. این شیرینی را می‌توانید برای وقت عصرانه، دورهمی‌ها یا مناسبت‌های مختلف مانند عید نوروز برای پذیرایی آماده کنید. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه کوکی نعنایی به ادامه مطلب در سایت آموزشی رضیم مراجعه کنید.

مواد لازم کوکی نعنایی
کره ۱۱۳ گرم
شکر دانه ریز ۱۵۰ گرم معادل سه چهارم پیمانه
اسانس نعناع کمی
رنگ سبز خوراکی کمی
تخم مرغ ۱ عدد حدودا ۶۰ گرم با پوست
آرد سفید ۱۸۵ گرم یا یک و نیم پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
جوش شیرین نصف قاشق چای خوری
کرم تار تار ۱ قاشق چای خوری
نمک یک چهارم قاشق چای خوری
شکلات با طعم نعناع ۶۰ گرم
نعناع تازه خرد شده ۴ قاشق سوپ خوری
شکلات برای تزیین مقداری

آموزش کوکی نعنایی

مرحله اول

برای تهیه کوکی خوشمزه و خاص با طعم نعناع، در ابتدا کره را نیم ساعت قبل از یخچال بیرون می‌آوریم تا کمی نرم شود. سپس کره نرم شده را در یک کاسه می‌ریزیم و شکر را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله با استفاده از همزن برقی، مخلوط کره و شکر را به مدت حدود ۲ دقیقه هم می‌زنیم تا کرمی و رنگ آن روشن شود. سپس تخم‌مرغ و اسانس نعناع را به آن اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم تا کاملاً مخلوط شود.

مرحله سوم

حالا رنگ سبز و نعناع خرد شده را به مخلوط اضافه کرده و هم می‌زنیم تا ترکیب یکنواختی به دست آید. حالا نوبت اضافه کردن آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، کرم تارتار و نمک است و این مواد را نیز به مخلوط اضافه می‌کنیم و به آرامی هم می‌زنیم تا خوب ترکیب شوند.

“““html

با هم دیگه مواد رو خوب مخلوط می‌کنیم. بعد اعلام مواد جدید رو اضافه کرده و با لیسک مخلوط می‌کنیم.

مرحله چهارم

خیلی هم نمی‌زنیم و فقط تا جایی که مواد مخلوط بشن ادامه می‌دیم. در آخر شکلاتی که طعم نعناع داره رو بهش اضافه می‌کنیم. از خمیر، گلوله‌های ۴۰ گرمی جدا کرده و در دست‌مون گرد می‌کنیم. سپس روی سینی فر، کاغذ روغنی می‌ذاریم.

مرحله پنجم

حالا کوکی‌ها رو با فاصله مناسب روی کاغذ روغنی می‌چینیم. سینی رو در فر برقی در دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد در طبقه وسط قرار می‌دیم و می‌گذاریم تا بپزد. اگر از فر گازی استفاده می‌کنیم، دما رو حدود ۱۹۵ تا ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم می‌کنیم.

مرحله ششم

وقتی کناره‌ها و کف کوکی‌ها کمی طلایی رنگ شد، یعنی وقتش رسیده که سینی رو از فر بیرون بیاریم. بعد از این که سینی رو از فر خارج کردیم و هنوز داغه، به سطحش ضربه می‌زنیم تا شکلات‌ها داخل کوکی فرو برن و زیباتر بشن.

مرحله هفتم

کوکی‌ها وقتی از فر بیرون میاد، سطحش نرم و شل به نظر میاد، اما نپخته نیست. وقتی که سرد بشن، خودشون سفت می‌شن و نگرانی نداره. به کوکی‌ها اجازه می‌دیم تا داخل فر خنک بشن. بعد از اون، اون‌ها رو از کاغذ روغنی جدا می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا