مواد لازم و آموزش کوکی هلویی خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش کوکی هلویی
کلوچه یکی از شیرینیهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که معمولاً با چای سرو میشود و به عنوان میان وعده یا عصرانه میل میگردد. معمولاً کلوچهها با مغز درست میشوند و فواید زیادی دارند. اما نوع دیگری از کلوچهها وجود دارد که بدون مغز هستند و به آنها کوکی میگویند. کوکی هلویی از دو کوکی تهیه میشود که بین آنها از کرم فیل یا گاناش استفاده شده است. این کوکیها در آب میوه هلو و شکر غلتانده میشوند. طعم بسیار خوبی دارند و میتوانند به عنوان شیرینی یا همراه با چای در عصرانه مصرف شوند. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله کوکی هلویی، با سایت آموزشی رضیم ادامه دهید.
مواد لازم کوکی هلویی | |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شکر | دو سوم لیوان |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
شیر ولرم | یک سوم لیوان |
روغن مایع | یک سوم لیوان |
آرد | دو و نیم لیوان |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
رنده پوست پرتقال | نصف قاشق غذاخوری در صورت تمایل |
آموزش کوکی هلویی
مرحله اول
برای تهیه کوکیهای خوشمزه به شکل هلو، ابتدا تخممرغ، شکر و وانیل را در یک کاسه ریخته و به مدت یک دقیقه با همزن هم میزنیم. سپس شیر، روغن مایع و بکینگ پودر را اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، آرد را کم کم اضافه کرده و با همزن دستی یا لیسک مخلوط میکنیم. سپس با دست شروع به ورز دادن میکنیم. آرد را تا جایی اضافه کنیم که خمیر صاف و لطیفی به دست آید. خمیر را برای یک ساعت بگذارید استراحت کند.
مرحله سوم
سپس کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانیم. از خمیر گلولههای کوچکی برداشته و در سینی فر قرار داده و کمی پهن میکنیم. فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردهایم. سپس سینی را در دمای فر قرار داده و ۲۰ تا ۲۵ دقیقه صبر میکنیم تا بپزد.
مرحله چهارم
بعد از پختن، سینی فر را بیرون آورده و کنار میگذاریم تا کمی خنک شود. سپس کوکیها را به آرامی از روی کاغذ روغنی جدا کرده و کمی داخل آنها را با چاقو خالی میکنیم و با هر کرمی که دوست داریم پر میکنیم.
مرحله پنجم
میتوانیم از کرم فیل یا گاناش برای پر کردن استفاده کرده و دو کوکی را به هم بچسبانیم. در یک ظرف جداگانه، آبمیوه هلو یا رانی هلو میریزیم. مخلوط را به دو قسمت تقسیم کرده و به یکی از آنها، رنگ خوراکی قرمز و به دیگری رنگ خوراکی زرد اضافه میکنیم.
مرحله ششم
در مرحله نهایی، نصف کوکیها را در رنگ قرمز و نصف دیگر را در رنگ زرد غوطهور کرده و سپس در شکر میغلتانیم تا کامل شکری شوند. بعد با برگ نعناع تزیین میکنیم. توجه داشته باشید که این مواد حدود ۲۶ تا ۲۷ عدد کوکی میدهد.