آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کوکی وانیلی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کوکی وانیلی

کوکی وانیلی یکی از شیرینی‌های خوشمزه و معروف جهانی است که معمولاً با نوشیدنی‌های داغ مانند چای سرو می‌شود. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله کوکی وانیلی با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم کوکی وانیلی
کره نرم ۱۴۰ گرم
پودر قند ۱۴۰ گرم
آرد سفید ۱۴۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل نوک قاشق چایخوری
نمک ۱ پنس

آموزش کوکی وانیلی

مرحله اول

برای درست کردن کوکی وانیلی، اول از همه کره نرم شده را به همراه پودر قند در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن خوب هم بزنید تا رنگ آن روشن شود. این کار حدود ۵ دقیقه طول می‌کشد.

مرحله دوم

حالا یکی از تخم‌مرغ‌ها را به کاسه اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه هم بزنید. سپس تخم‌مرغ دوم را هم اضافه کنید و ۱ دقیقه دیگر هم بزنید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند.

مرحله سوم

در این مرحله، آرد را با نمک و وانیل ترکیب کنید، سپس روی مخلوط داخل کاسه الک کنید و به آرامی هم بزنید تا خمیر یکنواختی به وجود آید. توجه داشته باشید که اضافه کردن آرد و مخلوط کردن آن حدود ۲ دقیقه زمان می‌برد.

مرحله چهارم

حالا فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید و بگذارید خوب گرم شود. همچنین سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس خمیر کوکی را در یک قیف با ماسوره ساده بریزید.

مرحله پنجم

اکنون با قیف خمیر را روی کاغذ روغنی بریزید. مطمئن شوید که قطر هر کوکی حدود دو سانتی‌متر باشد و بین کوکی‌ها فاصله کافی بگذارید تا به هم نچسبند. سپس سینی را به داخل فر بگذارید.

مرحله ششم

کوکی‌ها باید حدود ۵ تا ۸ دقیقه پخته شوند. وقتی کناره‌های کوکی‌ها کمی طلایی شد، می‌توانید آنها را از فر بیرون بیاورید. در آخر، کوکی‌ها را بگذارید خنک شوند و سپس در یک ظرف دردار در یخچال نگهداری کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا