مواد لازم و آموزش کوکی پروتئینی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش کوکی پروتئینی
کوکی پروتئینی یکی از شیرینیهای خوشمزه و مفیدی است که سرشار از پروتئین بوده و برای افرادی که ورزش میکنند بسیار مناسب است. در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید تا طرز تهیه کوکی پروتئینی را به صورت کامل و مرحله به مرحله بیاموزید.
مواد لازم کوکی پروتئینی |
|
مغز تخمه آفتابگردان یا کنجد | ۱۴۰ گرم |
شکر قهوهای | ۵۰ گرم |
عصاره وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
سفیده تخم مرغ | ۱ عدد |
آموزش کوکی پروتئینی
مرحله اول
برای درست کردن کوکی پروتئینی خوشمزه، ابتدا سفیده تخم مرغ را ۳۰ دقیقه قبل از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای اتاق برسد. سپس فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
مرحله دوم
سفیده تخم مرغ را در یک کاسه مناسب بریزید و با چنگال خوب هم بزنید تا غلیظ نشود. سپس شکر قهوهای و عصاره وانیل را به آن اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید.
مرحله سوم
حالا مغز تخمه آفتابگردان را به مخلوط اضافه کنید و همه مواد را خوب هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و با قاشق کمی از مخلوط کوکی را روی سینی بریزید.
مرحله چهارم
در این مرحله، اطراف کوکیها را با قاشق صاف و مرتب کنید. سپس سینی را در وسط فر قرار دهید و بگذارید کوکیها به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزند تا برشته شوند. پس از پایان زمان پخت، با چای سرو کنید. نوش جان!