مواد لازم و آموزش کوکی پسته ای خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش کوکی پسته ای
کلوچه یکی از شیرینی های خوشمزه و سنتی در ایران است که معمولاً در کنار چای به عنوان میان وعده و عصرانه سرو میشود. کلوچهها معمولاً با مغز تهیه میشوند و فواید زیادی دارند. نوع دیگری از آنها وجود دارد که مغز ندارد و به آن کوکی گفته میشود. کوکی پستهای، با پسته خرد شده و پودری به همراه شکلات خرد شده تهیه میشود و به دلیل وجود پسته، بسیار مقوی و خوشمزه است. این کوکیها طعمی بسیار لذیذ و ترد دارند و میتوانند به عنوان دسر یا در کنار چای به عنوان عصرانه سرو شوند. برای آموزش مرحله به مرحله تهیه کوکی پستهای، با ما در سایت فرهنگی رضیم همراه باشید.
مواد لازم کوکی پسته ای | |
کره | ۹۰ گرم |
شکر دانه ریز | نصف لیوان |
شکر قهوه ای | دو و نیم قاشق غذا خوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
آرد | ۱ لیوان |
نشاسته ذرت | ۱ قاشق غذا خوری (۵ گرم) |
بکینگ پودر | نصف قاشق چای خوری |
نمک | ۱ پنس |
پسته پودر شده | نصف لیوان |
پسته خرد شده | نصف لیوان |
شکلات شیری | ۱۰۰ گرم |
آموزش کوکی پسته ای
مرحله اول
برای تهیه کوکی خوشمزه پستهای، ابتدا یک کاسه بردارید و شکر دانه ریز، شکر قهوهای و کرهای که نیم ساعت قبل از یخچال خارج کردهاید و نرم شده است، را درون کاسه بریزید و با همزن بزنید تا رنگش کرم مانند شود.
مرحله دوم
سپس تخم مرغ را اضافه کرده و هم بزنید تا با دیگر مواد خوب مخلوط شود. در ادامه، آرد را به همراه نشاسته، بکینگ پودر، نمک و پسته پودری به مخلوط اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا همه مواد یکدست شوند.
مرحله سوم
در این مرحله، پسته خرد شده و شکلات خرد شده را اضافه کنید و مخلوط کنید تا یک خمیر نرم و یکنواخت بدست آورید و عوامل را به خوبی در خمیر پخش کنید. سپس روی خمیر را کاملاً با سلفون بپوشانید.
مرحله چهارم
به خمیر بگذارید ۲۰ دقیقه در یخچال استراحت کند. سپس خمیر را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کنید و به شکل گلوله درآورید. روی سینی فر، کاغذ روغنی قرار دهید و گلوله ها را روی آن بگذارید.
مرحله پنجم
سپس سینی را در فری که از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کردهاید، به مدت ۱۱ تا ۱۲ دقیقه قرار دهید تا بپزد. بعد از پختن، سینی را از فر خارج کنید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه خنک شود. سپس آن را از کاغذ روغنی جدا کرده و در ظرف مناسب قرار دهید.