آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کوکی پنیری شکلاتی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کوکی پنیری شکلاتی

کوکی پنیری شکلاتی یکی از شیرینی‌های خوشمزه و راحت است که می‌توان در کافه‌ها پیدا کرد. این کوکی‌ها با دستورهای مختلفی پخته می‌شوند. در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله این کوکی‌ها را ببینیم.

مواد لازم کوکی پنیری شکلاتی
کره سرد ۲۲۷ گرم
شکر قهوه‌ای ۱۸۰ گرم
شکر سفید ۱۰۰ گرم
تخم مرغ سرد ۲ عدد متوسط
آرد سفید ۳۳۰ گرم
پودر کاکائو ۶۰ گرم
نشاسته ذرت ۱ قاشق چای‌خوری
جوش شیرین ¾ قاشق چای‌خوری
نمک ½ قاشق چای‌خوری
شکلات تخته‌ای شیری ۱۵۰ گرم
وانیل ¼ قاشق چای‌خوری
مواد لازم برای مواد میانی کوکی
پنیر خامه‌ای ۲۲۰ گرم
پودر قند ۷۰ گرم

آموزش کوکی پنیری شکلاتی

مرحله اول

برای شروع، باید مواد اصلی کوکی‌ها را آماده کنیم. ابتدا کره سرد را به قطعات کوچک برش بزنید و در یک کاسه بزرگ قرار دهید. سپس شکر قهوه‌ای و شکر سفید را به آن اضافه کنید و با هم یکجا مخلوط کنید تا خوب نرم شوند. بعد از آن، تخم‌مرغ‌ها را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا یکدست شوند. حالا نوبت به اضافه کردن آرد سفید، پودر کاکائو، نشاسته ذرت، جوش شیرین و نمک است. همه این مواد را به کاسه اضافه کنید و با یک قاشق چوبی یا میکسر به آرامی هم بزنید. پس از اینکه همه مواد به خوبی مخلوط شدند، شکلات تخته‌ای را که به تکه‌های کوچکتر برش زده‌اید، به ترکیب اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا کاملا در مواد پخش شود.

“““html

تهیه کوکی پنیری شکلاتی خوشمزه کار ساده‌ای است. اول از همه، کره سرد را به شکل مکعب‌های کوچک برش می‌زنیم و در یک کاسه مناسب قرار می‌دهیم. سپس شکر سفید و شکر قهوه‌ای را به کره اضافه کرده و با همزن برقی هم می‌زنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، وقتی شکر و کره خوب مخلوط شدند، هم زدن را متوقف می‌کنیم. حالا تخم‌مرغ‌ها و وانیل را به مخلوط کره اضافه کرده و با همزن برقی به هم می‌زنیم تا همه مواد خوب با هم ترکیب شوند.

مرحله سوم

در این مرحله، آرد را همراه با پودر کاکائو، نمک، جوش شیرین و نشاسته ذرت الک می‌کنیم. سپس این مواد را به مخلوط کره و تخم‌مرغ اضافه کرده و با همزن برقی با دور کند هم می‌زنیم تا با هم مخلوط شوند.

مرحله چهارم

حالا شکلات تخته‌ای را به قطعات کوچک خرد کرده و به مواد اضافه می‌کنیم. سپس هم می‌زنیم تا همه چیز به خوبی مخلوط شود. بعد از آن، خمیر را روی سطح کار قرار می‌دهیم و به قسمت‌های کوچک به اندازه گردو تقسیم می‌کنیم.

مرحله پنجم

اکنون مواد پنیری کوکی را آماده می‌کنیم. به این منظور، پنیر خامه‌ای را در یک کاسه قرار داده و پودر قند را الک کرده و روی آن می‌ریزیم. سپس با همزن برقی هم می‌زنیم تا همه مواد یکدست شوند.

مرحله ششم

در این مرحله، مخلوط پنیری را درون قالب سیلیکونی می‌ریزیم و سپس قالب را به مدت چند ساعت در یخچال فریزر قرار می‌دهیم تا کاملا سفت شود. بعد از آن، مخلوط پنیری را از قالب بیرون می‌آوریم و درون چانه‌های آماده قرار می‌دهیم.

مرحله هفتم

حالا خمیرها را دوباره به شکل چانه‌هایی درمی‌آوریم تا مواد پنیری درون آنها قرار بگیرند. سپس یک سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و خمیرهای چانه‌شده را با فاصله درون آن چیده و به مدت ۱ ساعت در یخچال استراحت می‌دهیم.

مرحله هشتم

بعد از یک ساعت، فر را روی دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کرده و می‌گذاریم فر کاملا گرم شود. سپس سینی را در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم کوکی‌ها به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزند.

مرحله نهم

در نهایت، سینی را از فر بیرون می‌آوریم و اجازه می‌دهیم کوکی‌ها در دمای اتاق خنک شوند. بعد از خنک شدن، کوکی‌ها را در ظرف مورد نظر قرار داده و با گاناش تزئین می‌کنیم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

مواد لازم و آموزش کوکی پنیری شکلاتی خانگی (مرحله به مرحله)
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا