آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کوکی کاکائویی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کوکی کاکائویی

کوکی کاکائویی یکی از کوکی‌های محبوب است و معمولاً افراد آن را برای عصرانه یا میان وعده تهیه می‌کنند. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه کوکی کاکائویی، در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم کوکی کاکائویی
کره ۱۲۵ گرم
روغن مایع ⅓ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
پودر قند ⅓ پیمانه
وانیل ½ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ½ قاشق چایخوری
آرد حدود ۲٫۵ پیمانه
مواد لازم شربت
پودر قند ۱ پیمانه
آب ۱ پیمانه

آموزش کوکی کاکائویی

مرحله اول

برای تهیه کوکی کاکائویی خوشمزه، ابتدا کره، روغن، تخم‌مرغ، پودر کاکائو، وانیل و بکینگ پودر را در دمای اتاق قرار دهید تا به دما یکسان برسند. سپس همه این مواد را در یک کاسه بزرگ بریزید.

مرحله دوم

در این مرحله، با استفاده از همزن، تمام مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند. سپس آرد را روی مخلوط الک کنید و به آرامی هم بزنید تا خمیر نرم و یکدستی به دست آید که به دست نچسبد.

مرحله سوم

دقت کنید که اگر آرد زیادی اضافه کنید، خمیر خشکه و سنگین می‌شود. بعد از آماده شدن خمیر، فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا کاملاً گرم شود.

مرحله چهارم

در حین گرم شدن فر، سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس از خمیر مقداری به اندازه گردو بردارید و به شکل گرد در دستان‌تان درآورید. خمیر را کمی فشار دهید تا تخت شود و سپس آن را روی سینی بچینید.

مرحله پنجم

حال سینی را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا کوکی‌ها بپزند. در همین حین، شربت بار را آماده کنید. برای این کار، آب و پودر قند را در یک قابلمه بریزید.

مرحله ششم

قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و بگذارید پودر قند بدون هم زدن کامل در آب حل شود. پس از اینکه پودر قند به طور کامل حل شد، قابلمه را کمی هم بزنید تا شربت یکنواختی به دست آید.

“`

را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله هفتم

بعد از این که کوکی‌ها آماده شدند، آن‌ها را از فر بیرون می‌آوریم و اجازه می‌دهیم به مدت ۲ دقیقه کمی خنک شوند. سپس کوکی‌ها را داخل شربت بار می‌زنیم و بلافاصله از شربت خارج کرده و در ظرف دلخواه‌مان قرار می‌دهیم.

مرحله هشتم

در آخر می‌توانیم باقیمانده شربت بار را روی کوکی‌ها بریزیم تا به خوبی جذب آن‌ها شود و باعث شود کوکی‌ها نرم‌تر شوند. اگر می‌خواهید کوکی‌ها زیباتر به نظر برسند، می‌توانید در پایان کمی پودر پسته یا پودر نارگیل روی آن‌ها بپاشید.

مرحله نهم

اگر دوست دارید کوکی‌ها تردتر و خشک‌تر شوند، باید بعد از بیرون آوردن از فر، به آن‌ها فرصت بدهید تا کاملاً خنک شوند. سپس می‌توانید آن‌ها را داخل شربت بار بزنید. این کار باعث می‌شود که در انتها، کوکی‌های تردتری داشته باشید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

مواد لازم و آموزش کوکی کاکائویی خانگی (مرحله به مرحله)
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا