مواد لازم

مواد لازم و آموزش کیتو مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کیتو مرغ

کیتو مرغ یکی از غذاهای خوشمزه ایتالیایی است که می‌توان آن را به روش‌های مختلفی تهیه کرد. این غذا خیلی به کتلت مرغ شباهت دارد و به همین خاطر برای ما ایرانی‌ها پرطرفدار است. می‌توان کیتو مرغ را با پنیر موزارلا سرو کرد یا بدون پنیر. البته با پنیر لذیذتر است، اما اگر نگران کالری هستید بهتر است پنیر را حذف کنید چون کالری را افزایش می‌دهد. همچنین، سبزیجاتی که در این غذا استفاده می‌شوند، اختیاری هستند و می‌توانیم آن‌ها را به دلخواه خود تغییر دهیم یا کنار بگذاریم. اگر می‌خواهید نحوه تهیه این غذای خوشمزه را یاد بگیرید، ادامه مطلب را بخوانید.

مواد لازم برای 4 نفر
سینه مرغ 700 گرم
تخم مرغ 2 عدد
پنیر موزارلا 1 پیمانه
ریحان خرد شده 2 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
پودر سوخاری 2 قاشق غذاخوری
پاپریکا 1 قاشق چایخوری
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
روغن زیتون یا مایع به مقدار کافی

دستور پخت کیتو مرغ

مرحله اول

برای تهیه کیتو مرغ، ابتدا سینه‌ی مرغ را روی تخته آشپزخانه قرار می‌دهیم و استخوان‌های آن را جدا کرده و به تکه‌های کوچک خرد می‌کنیم. سپس پیازچه، ریحان و چند برگ جعفری را تمیز کرده و آماده می‌کنیم.

مرحله دوم

بعد از تمیز کردن سبزیجات، آن‌ها را می‌شوییم و در یک آبکش می‌گذاریم تا آب اضافیشان خارج شود سپس روی تخته به صورت ریز خرد می‌کنیم و داخل یک کاسه بزرگ می‌ریزیم. تخم‌مرغ‌ها را در یک پیاله شکسته و بعد از بررسی، به مواد اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله، پنیر موزارلا را به همراه پودر سیر، پودر سوخاری، پاپریکا و کمی نمک و فلفل به باقی مواد اضافه کرده و با قاشق به‌خوبی مخلوط می‌کنیم.

مرحله چهارم

در نهایت، مرغ را به باقی مواد اضافه کرده و مخلوط را به هم می‌زنیم تا همه چیز خوب ترکیب شود.

“`html

های خرد شده را به ترکیب اضافه می‌کنیم و با قاشق آن‌ها را مخلوط می‌کنیم تا مرغ‌ها به خوبی با مواد ترکیب شوند. سپس روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و آن را به مدت 30 دقیقه در یخچال می‌گذاریم تا طعم‌دار شود.

مرحله پنجم

یک تابه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا گرم شود. سپس مایه مرغ را از یخچال بیرون می‌آوریم و با قاشق مقداری از آن را داخل تابه می‌ریزیم و با پشت قاشق آن را صاف می‌کنیم تا مواد خوب سرخ شوند.

مرحله ششم

این کار را برای تمام مخلوط مرغ تکرار می‌کنیم و آن‌ها را در تابه سرخ می‌کنیم. با استفاده از کفگیر، کیتوها را برمی‌گردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود. کل این پروسه حدود 8 دقیقه زمان می‌برد تا کیتوها سرخ و طلایی شوند.

مرحله هفتم

در این مرحله، کیتوها را روی دستمال کاغذی قرار می‌دهیم تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود. سپس آن‌ها را در ظرف مورد نظرمان می‌چینیم. در نهایت، کیتوی مرغ را با سس مارینارا سرو می‌کنیم.

مواد لازم سس مارینارا
گوجه فرنگی 8 عدد
سیر 4 حبه
پیاز 1 عدد
روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
آویشن 1 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری
ریحان خرد شده 1 قاشق غذاخوری
کره 1 قاشق سوپخوری
آب لیمو ترش 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور تهیه سس مارینارا

مرحله اول

برای درست کردن سس مارینارا، ابتدا گوجه‌فرنگی‌ها را می‌شوییم و پوست آن‌ها را با چاقو کنده و ریز خرد می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. پیاز و سیر را هم پوست کنده و می‌شوییم و سپس با رنده ریز، رنده می‌کنیم.

مرحله دوم

یک تابه را روی حرارت قرار می‌دهیم و روغن زیتون یا کره را داخل آن می‌گذاریم تا ذوب شود. سپس پیازها را به تابه اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم نرم شوند، بعد سیرها را اضافه می‌کنیم و برای چند دقیقه صبر می‌کنیم تا کمی طلایی و ترد شوند.

مرحله سوم

سپس وسط تابه را خالی می‌کنیم و پیاز و سیر را به کناره‌ها می‌رانیم. حالا رب گوجه‌فرنگی را وسط تابه می‌ریزیم و چند دقیقه هم می‌زنیم تا بپزد و بوی خامی آن گرفته شود.

مرحله چهارم

“`

سپس گوجه فرنگی‌های له شده را به مواد اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم. بعد از آن، آویشن، مقداری نمک و فلفل را به سس اضافه می‌کنیم و حرارت را کم می‌کنیم تا آب گوجه فرنگی بخار شود و سس به غلظت مناسبی برسد.

مواد لازم و آموزش کیتو مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

مرحله پنجم

جعفری و ریحان‌ها را پاک کرده و می‌شوییم. سپس آنها را روی تخته آشپزخانه با چاقو ریز خرد می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. وقتی سس به قوام مورد نظر رسید، لیمو را نصف می‌کنیم و آب آن را در یک کاسه می‌گیریم و دانه‌های آن را جدا می‌کنیم.

مرحله ششم

سپس دو قاشق غذاخوری از آب لیمو را به سس اضافه می‌کنیم و جعفری و ریحان خرد شده را هم به آن می‌زنیم و به طور مداوم مواد را تفت می‌دهیم. وقتی سس به غلظت دلخواه رسید، از روی حرارت برمی‌داریم و در یک پیاله می‌ریزیم و آن را با کیتو سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا